Ekonomi

163 Metrekare ev 185 Bin TL’ye satılıyor: Ziraat Bankası’na nüfus cüzdanı ile başvurmak gerekiyor!

Kamu bankaları ve özel bankalar gayrimenkul satışları gerçekleştiriyor. Bankadan ucuz ev almak isteyenler için Ziraat Bankası Ekim ayı listesini güncelledi. Banka gayrimenkul satış listesinde 163 Metrekare evin 185 Bin TL’ye satıldığı görüldü.

Ziraat Bankası Ekim ayı gayrimenkul satış listesini yayınladı. İcradan konut satın almak isteyen vatandaşlar evler için teklifte bulunabilecekler. Vatandaşların bankadan ev satın almak için Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak nüfus cüzdanı fotokopisi ile banka şubesine başvurması gerekiyor.

Ziraat Bankası ihale açıklaması

Gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılmaktadır. Fiziki ihale ile satışına devam edilen her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile peşin/taksitli satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir. E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekmektedir.

Ziraat Bankası Ekim ayı listesinde 4.615,04 m² Alanlı Arsa Üzerinde 124 m² Ve 38 m² İki Adet Mesken Yapısı Bulunan Bir Katlı Kargir Ev Ve İki Katlı Kargir Ev Ve Tarla Nitelikli Gayrimenkulün 185 Bin TL’den satışa çıkarıldığı görüldü. Vatandaşlar kendilerine uygun ev ilanlarını https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-index.intengo?activeTab=allItems&cid=7832879 adresi üzerinden görebilirler.