İzmir Haberleri

17 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir ilinde suları sağlayan kamu kurumu olan İZSU, su altyapısında gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarına bu hafta sonu da devam edeceğini açıkladı. İzmir’in çeşitli bölgelerinde bu çalışmalardan kaynaklı olarak su kesintileri gerçekleştirecek olan İZSU, bu bölgeleri ilçe ve mahalle olarak açıkladı.

İZSU, 17 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

Her gün İzmir ilinde gerçekleştirilen su kesintilerinin etkili olacağı bölgeler ilişkin İzmirlileri detaylıca bilgilendiren İZSU, 17 Eylül 2022 Cumartesi günü için de web sitesinden su kesintilerine ilişkin bir duyuru yayınladı. Bu duyuruya göre, İzmir’de gerçekleştirilecek olan su kesintilerinin Bayraklı ilçesi Doğançay mahallesi; Beydağ ilçesi Menderes mahallesi; Çeşme  ilçesi Musalla mahallesi; Çiğli ilçesi Uğur Mumcu ve Balatçık mahalleleri; Dikili ilçesi Çandarlı mahallesi; Foça ilçesi Mareşal Fevzi Çakmak ve Kemal Atatürk mahalleleri; Karabağlar ilçesi Selvili, Yunus Emre ve Günaltay mahalleleri; Kiraz ilçesi Haliller mahallesi; Menderes ilçesi Özdere Cumhuriyet mahallesi; Seferihisar ilçesi Tepecik ve Hıdırlık mahalleleri; Torbalı ilçesi Karakuyu, Dirmil, Çamlıca, Düverlik, Dağteke, Helvacı ve Ormanköy mahalleleri; Urla ilçesi Sıra ve Kalabak mahalleleri ve civarında etkili olacağı öğrenildi.

İZSU, 17 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yaşanan su kesintilerinin ortaya çıkaracağı kesinti süresini de İzmirliler ile paylaşan İZSU, bugünkü kesintilerin ne zaman sona ereceğini bildirdi. Buna göre, Çiğli ilçesindeki su kesintisi saat 11.40’a kadar devam edecekken; Foça ve Menderes ilçelerindeki su kesintilerinin saat 12.10’a; Beydağ, Karabağlar ve Seferihisar ilçelerindeki su kesintilerinin saat 12.30’a; Dikili, Kiraz ve Urla ilçelerindeki su kesintilerinin saat 13.00’da; Çeşme ilçesindeki su kesintisinin saat 14.00’a; Torbalı ilçesindeki su kesintisinin ise, saat 18.05’e kadar devam edeceği öğrenildi.