Astroloji

18 – 25 Aralık haftalık burç yorumları: İlişkilerinizde bazı sorunlarla yüzleşebilirsiniz

18 – 25 Aralık 2023 haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 18 – 25 Aralık haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 18 – 25 Aralık haftası burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek?  İşte 18 – 25 Aralık haftası 2023 burç yorumlarınız…

27 Aralık’ta, 4 derece Yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ancak bu hafta etkisini hissetmeye başlayacağız. Yengeç burcundaki dolunay genellikle duygusal derinlik, aile ve evle ilgili konuların ön plana çıkmasına neden olur. Dolunay, aynı zamanda ilişkiler açısından da önemli bir dönemdir. Bu dönemde, ilişkilerinizde daha derin bir bağ kurabilir veya ilişkilerinizde bazı sorunlarla yüzleşebilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları çözmek için partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmanız önemli. Bu hafta içsel huzur ön plana çıkabilir.

Koç ve Yükselen Koç

Bugünlerde kendi kabuğunuza çekilmek, yalnız kalmak, biraz dinlenmek size iyi gelebilir. Ruhsal olarak bir yapılanmaya girebilirsiniz. Terapi desteği almak da iyi gelebilir. Yurtdışı bağlantılı önemli işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bu dönem maddi konularda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yatırımların peşinde koşabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren veya konuşan birileri varsa bunları fark edebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Yılı aşka dair güzel gelişmelerle kapatıyorsunuz. Bugünlerde bekârlar uzun süreli bir ilişkinin temellerini atabilirler. Çocuk sahibi olabileceğiniz koşullar da gündeme gelebilir. Eğer işiniz yaratıcılıkla veya sahneyle ilgiliyse bu alanlardaki sorumluluklarınız artabilir. Belki uzun vadeli bir iş projesi de gündeme gelebilir. Ayakları yere daha sağlam basan yatırımlarla kendinizi güvence altına almak isteyebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu dönem ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri, sözleşmeler ana gündem maddeleriniz gibi görünüyor. Bu konularda bir süredir uğraştığınız projelerinizi toparlayabilir, tamamlayabilirsiniz. Satürn’ün güzel desteğiyle yakın çevrenizden sağlam destek alabilirsiniz. Önemli bir fikri veya projeyi bir ortağınızla organize edebilirsiniz. Ya da eşinizi veya bir arkadaşınızı herhangi bir konuda kolayca ikna edebileceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu dönem arkadaşlarınıza yardım edebilir, davetlere veya organizasyonlara katılabilirsiniz. Odağınızda daha çok dostlarınız ve sosyal çevreniz olacak. Satürn’ün güzel desteğiyle bazı arkadaşlarınızla yeni projelere girişebilirsiniz. İhtiyacınız olan yardımı onlardan rahatlıkla görebileceksiniz. Belki de uzun süreli yeni dostlukların temeli atılabilir. Ya da arkadaş çevrenizden biriyle özel anlamda bir birlikteliğe başlayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu dönem odağınız geçmiş, ev, aile gibi konular olacak. Bu alanlarda bir süredir uğraştığınız işleri toparlayabilirsiniz. Ailenizle daha yakından ilgilenebilir, taşınma planları yapabilir, köklerinizi araştırabilirsiniz. Satürn’ün desteğiyle hem evinize hem kişisel hayatınıza çekidüzen vermek isteyebilirsiniz. Bugünlerde manevi tarafınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. İrade gerektiren durumlarda rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Krediler, ödemeler, banka işlemleri veya kaynak arayışı gibi alanlar bu dolunayın ana konusu olacak. Satürn’ün desteğiyle yatırımlar gündeminize gelebilir, ev kredisi araştırmaları yapabilirsiniz. Ya da varsa borçlarınızı ve ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınız daha çok sağlık, aile ve ev ihtiyaçları gibi alanlarda olabilir. İpin ucunu kaçırmayıp mümkün olduğunca dikkatli olmakta fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi

Dolunay zamanında bir süredir aklınızda olan önemli fikirleri, projeleri hayata geçirmek adına adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde aktif iletişimde olacaksınız. Seyahatler gündeme gelebilir, pek çok yeni şey öğrenebilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Satürn’ün desteğiyle planlarınızı hayata geçirirken bazı arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Odağınız daha çok kariyerinizi ilgilendiren konular olacak. Eğer uzun zamandır bir plan yapıyorsanız şimdi harekete geçmenin tam zamanı. Yeni bir iş kurmayı, bulmayı veya yeni adımlar atmayı düşünebilirsiniz. Sorumluluk almak için ideal bir zamanda olacaksınız. Üzerinize düşen görevlerin rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Ayrıca mesleki anlamda kendinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Gündelik işler, sağlık ve kariyerinizle ilgili koşullar gündeminiz olabilir. İşin içinde Satürn olduğundan bu konularda kolayca üstesinden gelebileceğiniz sorumluluklar alabilirsiniz. Rutin işlerinizin temposu artabilir, bu yüzden doğru beslenmeli ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Mideniz biraz hassas olabilir ve sağlık alanında ekstra para harcamanız gerekebilir. Belki bir evcil hayvan sahiplenmeyi de düşünebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Maddi konular sizin için bu dolunayın ana teması olacak. Özellikle Satürn’ün destekleyici açısıyla finansal konularda gücü elinize alacak, somut ve güvenli adımlar atabileceksiniz. Bu bir yapılanma süreci olduğu için hem kariyer hem de maddi konularda kendinize çekidüzen verebilirsiniz. Sorumluluklarınız da artabilir. İş kurmak, iş başvuruları yapmak, terfi istemek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Bu dönem yurtdışı, yabancılar, medya, eğitim, seyahatler, akademik ve hukuksal konular ana gündem maddeleriniz olabilir. Bu alanlarda bir süredir uğraştığınız işlerinizin sonuna gelebilirsiniz. Örneğin yurtdışı evrakınız hazır olabilir veya bir davanız sonuçlanabilir. Satürn’ün güzel desteğiyle belki uzaklarda birileriyle flörtleşmeye başlayabilirsiniz. Medya konusunda güçlü bağlantılar da kurabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Burcunuzdaki dolunayla odak noktanız kişisel hedefleriniz, ihtiyaçlarınız ve dış görünüşünüz olacak. Satürn’ün olumlu desteğiyle kendinize daha çok vakit ayırıp hayatınızın dağılan taraflarını toparlayabilirsiniz. Yeni hedefler koymanız için de güzel bir süreç. Bu dönem kolayca zayıflayabilirsiniz örneğin. Yurtdışı, eğitim ve hukuksal konularda işlerinizi çözüme kavuşturmak çok daha kolay olacak.