Ekonomi

18 – 65 yaş arası herkes başvurabilir! 3 ay geri ödemesiz anında 75 bin liraya kadar kredi

CEPTETEB ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 3 ay geri ödemesiz anında kredi verilebileceği belirtildi ve 36 ay vade imkanı ile yüzde 1,51 faiz oranı uygulanacağı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açııklamada “Nakde ihtiyaç duyduğunda veya harcamaların arttığında, CEPTETEB’in 36 aya kadar yılbaşına özel %1,51 faiz oranıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine, yerinden bile kalkmadan hemen başvurabilirsin.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca yapılan açıklamada ihtiyaç kredisinin bireysel kredi ihtiyacı tek bir tıkla hesaba aktarıldığı bir tüketici kredisi olduğu belirtildi.

3 AY GERİ ÖDEMESİZ

Ayrıca yapılan açıklamanın devamında şubeye gitmeden kredi kullanılabileceği belirtildi ve bin lira ile 75 bin lira arasında kredi kullanılabileceği ifade edildi. 3 ay ile 36 ay vade arasında vade imkanı sağlandığı vurgulandı ve 3 ay geri ödemesiz dönem olabileceği ve aylık eşit taksitler halinde ödenebileceği ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI 

Başvurular hakkında TEB tarafından yapılan açıklamada ise “CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvurunu tek tıkla online olarak gerçekleştirebilirsin. Bunun için sayfamızda bulunan “Hemen Başvur” butonuna tıklaman ve karşına çıkan bilgileri doldurman yeterli. Üstelik TEB ya da CEPTETEB müşterisi değilsen bile CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ne başvurabilirsin. Başvurun onaylandıktan sonra, ziyaret için uygun olduğun yer ve zamanda CEPTETEB Müşteri Danışmanı tarafından ziyaret planlanır. CEPTETEB Müşteri Danışmanımız, istediğin gün, yine senin istediğin yere gelir. Böylece kredi işlemlerin anında tamamlanmış olur.” ifadelerine yer verildi.

Faiz oranları ise şöyle:

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.