18 Ekim burç yorumları: Bugün ağzınızdan çıkanlara dikkat edin!

18 Ekim 2023 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 18 Ekim burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 18 Ekim burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 18 Ekim’de neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek?  İşte 18 Ekim 2023 burç yorumlarınız

Bugün Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Bu durum hareketli, neşeli, keyifli bir güne ve enerjiye işaret ediyor. Hoşgörü ve affetme zamanı. Spora başlamak için ideal bir gün. Ama bugün pot üstüne pot kırabiliriz. Ağzımızdan çıkanlara dikkat etmeliyiz. Sakarlıklar peşimizi bırakmayabilir. Yeni deneyimlere, yeni konulara yönelebiliriz. Hayatta küçük şeylerle çok daha fazla mutlu olunabildiği zamanlardayız. Detay gerektiren işlerde başarı zordur, çünkü sabırsızızdır, abartılı davranışlar gözlemlenebilir. Verdiğimiz sözleri tutmakta zorlanabiliriz. Felsefe, din gibi konularda araştırmalar yapmak, okumak için en elverişli günlerden birindeyiz. Ticaret ve yurtdışıyla ilgili işleri halletmek için de ideal bir gün. Sağlık kontrolleri ve iyi haberler için çok güzel enerjilerin olduğu bugün, özellikle bu konularda güzel haberler alabiliriz. Sağlıklı ve mutlu bir gün olsun…

Koç ve Yükselen Koçlar

Kariyer ve ilişkilerle ilgili konularda değişimlere açık olmanız gerek. Özellikle iş hayatında güç çekişmeleri içine girebilirsiniz. Maddi anlamda ek gelir getirecek bir durum, bir fırsatla karşılaşma söz konusu olabilir. Hoşlandığınız biri varsa bugün ona açılabilirsiniz. Gün, maddi anlamda yatırım yapmak veya kaynak aramak ve bulmak için de çok uygun.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Kendinizle ilgili zorunlu bir yapılanma içine girebilirsiniz. Bu diyet, spor vb. olabilir. Hukuk, yabancılarla ilişkiler, yükseköğrenim gibi konularda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Yalnızsanız hayatınıza flört edebileceğiniz birini çekebilirsiniz. Bugün sizler için mutluluk günü, maddi konularda da çok güzel haberler alabilirsiniz. Sosyalleşmenin tam sırası.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün daha çok duygusal ve özel hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Özel hayatınızda sizi yoran iniş çıkışlara son vermek için harekete geçeceksiniz. Partnerinizle romantik bir seyahate çıkabilirsiniz. Estetik yaptırmak, saçınızı boyatmak, yeni bir tarz yaratmak, güzelleşmek adına yeni bir şeyler denemek için de çok uygun bir gündesiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Partner, ortaklık, ilişkiyi ilgilendiren konularda önemli, büyük bir engelin aşılması gerekebilir. Arkadaşlarınızla bir seyahat organize edebilir, para kazanabileceğiniz fikirler geliştirebilirsiniz. Ya da arkadaş çevrenizden biri size açılabilir. Bu gün her türlü yardıma koşabilir, yardım umduğunuz her konuda destek bulabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Çalışma ortamınızda sizi zorlayan koşullar olabilir. Ama ardından huzura kavuşabileceksiniz. İşle ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. Para ve kariyerle ilgili fırsatlar var. İşleri büyütmek için harika bir gün. İş konusunda terfi, yeni iş teklifleri mümkün. Ayrıca evlenme teklif etmek, evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak içinde çok uygun bir günler.

Başak ve Yükselen Başaklar

Bu hafta mevki sahibi kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Beklenmedik ödemeler çıkabilir. Öte yandan ticari konularda, yurtdışıyla yapılan işlerde mutluluk verici gelişmeler söz konusu olabilir. Kendinizi mutlu etmek için fırsatların olacağı bir gün. Farklı kültürden biriyle flört edebilir, çıkacağınız bir seyahatte birileriyle tanışabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Ev ya da aileyle ilgili aşılması gereken bir engel olabilir. Öte yandan kazancınız artabilir. Psikolojik olarak sizi yoran konuların, finansal zorlukların üstesinden gelebileceksiniz. İlişkilerde olası sorunları halletmek için de ideal zamanlardır. Minik operasyonlar ve ameliyatlar için uygundur, yaralar çabuk kapanır, çabuk iyileşilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Çok söz hakkınızın olmadığı iş koşulları içine itilebilirsiniz. Öte yandan küçük bir kaçamak yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda pireyi deve yapmayın, sorunları sakin bir şekilde ele alın. Arkadaşlarınız biriyle aranızı yapabilir ya da biri size ilanı aşk edebilir. Partnerinizle aranız bozuksa düzeltmek için uygun bir gün.

Yay ve Yükselen Yaylar

Bir dostunuzla aranızda parayla ilgili bir mevzu oluşabilir, çok büyütmeyin. Kendi işiniz varsa bugün iş hacminiz büyüyebilir. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arıyorsanız yeni bir iş şansı olabilir. Yalnızsanız iş vasıtasıyla tanışacağınız biriyle özel anlamda görüşmeye başlayabilirsiniz. Tensel zevklere düşkünlük artabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Otorite figürleriyle ilişkilerde fevrilikten uzak durmakta yarar var. Aşk konularında şanslı bir gün. Eskiden görüştüğünüz biriyle yeniden bir ilişki denemeye karar verebilirsiniz. Yurtdışıyla, sahneyle, yaratıcılıkla, hukukla ilgili bir iş yapıyorsanız, ticaretle uğraşıyorsanız bugün gelirlerinizi arttıracak koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Paranızı çoğaltacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Kredi araştırmalarına girebilir, iş kurabilir, iş büyütebilirsiniz. Sanatsal bir eğitime başlanacaksa çok uygun bir zaman.

Balık ve Yükselen Balıklar

Partnerinizle finansal konularda gerginlik yaşamamaya çalışın. Sağlıkla ilgili konularda para harcayabilirsiniz. Bugün bazı seyahatler gündeme gelebilir. Yalnız olanların kapısını aşk her an çalabilir ya da eski defterler yeniden açılabilir. İlişkiler açısından şanslı bir gün. Ortaklı bir iş yapıyorsanız, iş hacminizi büyütebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version