Gündemİzmir Haberleri

18 ile 30 yaş aralığındakiler dikkat! İzmir Çeşme’de ücretsiz tatil yapacaksınız!

Gençlik ve Spor Bakanlığının (GSB),Seyahatsever projesi kapsamı ile İzmir’in Çeşme ilçesinde gençlerin bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan sağlayarak denize sıfır konumdaki yurtta tatil yapma imkanı buluyor.

27 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

Geçen yıl Türkiye’de 325 bin gencin faydalandığı proje kapsamında bu yıl da İzmir’i ziyaret etmek isteyenler, Çeşme’ye gelmeye başladı. Gençlerin en çok rağbet gösterdiği yerlerden biri, Türkiye’de “tatil” deyince ilk akla gelen yerlerin başında olan Çeşme ilçesi oldu.10 Temmuz’da başlayan ve 27 Ağustos’ta sona erecek projeyle, Türkiye’nin dört bir yanından Çeşme’ye gelenler, denize sıfır konumdaki yurda yerleşmeye başladı.

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yurda geldikten sonra yetkililerce karşılanan ve işlemleri yapılan gençler, Çeşme’de denizin tadını çıkarıyor.

Ücretsiz konaklamadan yararlanan öğrenciler, altın rengindeki plajları, mavi koyları, cumbalı taş evleri, sörf mekanları ve kaplıcalarıyla birbirinden farklı tatil seçeneklerini bir arada sunan Çeşme’de tatil hayalini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyor.