18 yaşın üzerinde olan öğrencilerin dikkatine: Aylık masraflarını o kurumlar tarafından karşılanacak, geç kalmadan başvurun!

Ekonomi alanında yaşanan olumsuz gelişmeler, eğitim masraflarının da artmasına sebep oldu. 3 kurum, artan eğitim masraflarına karşın üniversite öğrencilerine burs hizmeti sunulacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Burs Hizmeti 2022

Milli Eğitim Bakanlığı üniversitelerin eğitim fakültelerinde öğrenim gören ve ilk 5 tercihinden birine yerleşmiş olan başarılı öğrencilere, burs hizmeti sunuyor. Bursun miktarı ise o yıl açıklanan KYK bursunun tutarı ile aynı şekilde belirleniyor.

İstanbul Sanayi Odası Vakfı Öğrenci Bursu Hizmeti 2022

Hizmetleri ile ön plana çıkan kurumlardan birisi olan İstanbul Sanayi Odası Vakfı da yeni dönemde maddi durumu, eğitim masraflarını karşılamaya yeterli olmayan öğrencilere burs hizmeti sunacağını açıkladı. Vakıf tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu burs hizmetinden yararlanabilmek için sağlanması gereken şartlar şu şekilde sıralandı:

Vehbi Koç Vakfı Öğrenci Bursu Hizmeti 2022

Öğrencilere yüksek tutarlı burs hizmeti sunduğu bilinen kurumlardan birisi de Vehbi Koç Vakfı olarak karşımıza çıkıyor. Vakıf, ilgili şartları sağlayan her öğrenciye düzenli olarak burs ödemesi yapmaya devam ediyor.

Vehbi Koç Vakfı’ndan eğitim bursu hizmeti almak isteyen öğrencilerin sağlamaların gereken burs başvuru kriterleri şu şekilde sıralandı:

Exit mobile version