Magazin

18 yaşındaki fenomen 57 yaşındaki sevgilisiyle sosyal medyayı salladı

İnsanların fenomen olmak için yapacaklarının sınırı kalmadı. En son 18 yaşındaki yeni fenomen 57 yaşındaki sevgilisiyle paylaşımlar yaparak milyonlarca takipçi kazandı. ‘Sugar Mommy’ paylaşımları yapan Federico’nun lüks yaşamı ise milyonlarca medya kullanıcısının dikkatini çekmeyi başardı.

TikTok’ta Fedegaggio kullanıcı adıyla paylaşım yapan 18 yaşındaki Federico’nun lüks hayatı gündem yarattı. 57 yaşındaki sevgilisiyle eğlenceli amaçlı olarak ‘Sugar Mommy’ paylaşımları yapan Federico sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Paylaşımları kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

 

TikTok’tan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 18 yaşındaki Federico sosyal medya uygulamaları üzerinden sık sık lüks hayatını paylaşıyor. Kısa sürede fenomene dönüşmeyi başaran Federico’nun kendisinden 39 yaş büyük bir kadınlar yaşadığı iddia edilen ilişki ise sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları bu ilişkiyi desteklerken bazıları ise tamamen karşı çıktı.

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği ilişkilerinin detaylarını TikTok’tan yaptığı paylaşımlarla gösteren Federico, kullanıcıların eleştiri oklarının hedefi oldu.