18 yaşından büyük 26 yaşından küçükler dikkat: Paranızın yarısı iade edilecek!

Akbank resmi internet sitesi üzerinden üniversite öğrencilerine yönelik kampanya düzenlediğini duyurarak önemli açıklamalarda bulundu. Akbank internet sitesi üzerinden 31 Mart’a kadar oyun harcamalarını Akbank kartlarınla öde, 100 TL’ye kadar olan ödemenin yarısını geri alarak toplam 50 TL’ye varan iade kazanma fırsatı sunacağını duyurdu

31 MART’TA SON BULACAK

Kampanya 31 Mart 2023’e kadar geçerlidir.

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında öğrenci olan ve Üniversiteli Akbanklı programına dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir.

Üniversiteli Akbanklı programına; Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar sayfasından Üniversiteli Akbanklı’ya Katıl diyerek veya web sitesinde yer alan başvuru formu doldurularak katılım sağlanabilir.

YARISI İADE EDİLECEK

Kampanya tarihleri içerisinde Steam ve Epic Games platformlarında Akbank kartlarıyla yapılacak harcamaların %50’si toplam 50 TL’ye kadar olacak şekilde iade edilecektir. Kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum indirim tutarı 50 TL ile sınırlıdır.

Kampanya sadece; oyun platformlarının kendi web sitesi veya mobil uygulamaları üzerinden Akbank’ın Bireysel Axess, Wings, Axess Öğrenci Kartı, Akbank Banka kartları veya bu kartların ek kartları ile yapılan ödemelerde geçerlidir, ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Uygulama mağazalarından yapılacak ödemeler kampanya kapsamında değildir.

Kampanya müşteri bazındadır, kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir.

Chip-para kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kazanılan indirimler ekstreye/hesaba yansıtılacaktır.

Hak edilen indirim tutarı, 1-15 Nisan tarihleri arasında harcama yapılan karta yansıtılacaktır. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen indirim tutarı geri alınacaktır. İndirim tutarının kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Kampanyaya konu dijital platformların üyelik şart ve koşulları ile fiyatlama politikaları ilgili marka ve kurumların yetkisindedir. Akbank T.A.S’nin bu platformların üye ve ücret politikaları ile bu kampanya süresince olabilecek değişiklikler ile ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Exit mobile version