18 yaşını doldurmuş olan her vatandaşın hesabına, 25 bin TL değerinde ödeme yatırılacak! 2022 nakit desteği kampanyası

Geride bıraktığımız yılın sonlarına doğru, ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler yeni dönem itibari ile de dalgalı hareketlerini sürdürmeye devam ederken, gündelik hayatta tüketilen pek çok sektör ürününe yüksek oranlarda zamlar yapıldı. Ürünlerin satış fiyatlarının artması, vatandaşların maaşlarına yapılan yeni dönem zamlarının etkisiz hale gelmesine sebep oldu.

Yeni dönemde maaşlarını çok daha yüksek olarak alacak olan vatandaşlar, ürünlerin yüksek fiyatlara satılmasından ötürü zamların tadını çıkaramadı. Alım gücü git gide düşmeye başlayan ülke vatandaşları, nakit sıkıntısı yaşamaya devam ediyor. Ellerinde nakit olmadığı için bazı temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanan vatandaşlar için Enpara, yeni dönem kredi kampanyasını duyurdu. Enpara tarafından duyurulmuş olan kredi kampanyası, kısa zaman içerisinde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı.

Enpara İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, çeşitli kampanyalar geliştirmeye ve vatandaşlara nakit desteği vermeye devam ediyorlar. Hafta bitiminde duyurmuş olduğu kredi kampanyası ile vatandaşların nakit sıkıntısını çözmek isteyen bankalardan biri de Enpara oldu. Enpara 2022 ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

Enpara tarafından duyurulan kredi kampanyası haberine göre 18 yaşını aşmış herkese, 25 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağı resmen ilan edildi.

Enpara İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Enpara, yeni dönem kredi kampanyası hizmetini duyurarak hem banka kredilerinde uygulanan yüksek faiz oranlarından hem de nakit sıkıntısından şikâyet eden vatandaşlara destek olacağını açıkladı.

Enpara tarafından duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyasında, üst limit 25 bin TL olarak belirlendi. Ayrıca banka, ihtiyaç kredisi taleplerinde kredi komisyonu almayacağını ilan etti. Bankanın yeni dönem kredi kampanyası, şu şekilde detaylandırıldı:

Enpara İhtiyaç Kredisi Başvuru Evrakları

Enpara’nın yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar için kredi başvuru evrakları şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version