19 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Yaşanan elektrik çalışmalarının ortaya çıkardığı elektrik kesintileri ile karşı karşıya kalmaya devam eden İzmir’de elektrik dağıtım şirketi olan Gediz Elektrik, bugün şehrin 30 ilçesinin 18’inde çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu da Gediz Elektrik’in 18 ilçede birden kısmi olarak elektrik kesintilerine gideceği anlamına geliyor.

19 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin İzmirliler ile çalışmalarından önce bilgilendirme duyuruları paylaşan Gediz Elektrik, bu duyurular için resmi web sitesini kullanıyor. Resmi web sitesinin yanı sıra bölgede yaşayan İzmirlilere kısa mesaj ile bilgi vermeyi de ihmal etmeyen Gediz Elektrik, 19 Ağustos 2022 Cuma günü için İzmir’in 18 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanacağını bildirmiş bulunuyor. İzmir’de bugün yaşanacak olan elektrik kesintilerinden etkilenecek ilçeler ise; Aliağa, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Dikili, Foça, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Kemalpaşa, Konak, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Urla olarak Gediz Elektrik tarafından bildiriliyor.

19 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN BİTECEK?

Elektrik kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgilendirme sağlayarak, kesintilerin etkili olduğu bölgede yaşayan bölge halkının konuya ilişkin önlem alabilmesini kolaylaştıran Gediz Elektrik, ortaya çıkan elektrik kesintilerinin ne zaman biteceğine ilişkin de bilgi veriyor. Gerçekleştirdiği bilgilendirme doğrultusunda, İzmir’de bugün 18 ilçede yaşanacak olan elektrik kesintilerine ilişkin de detaylı bir bilgi vermiş olan Gediz Elektrik, bu bilgilendirme doğrultusunda her ilçedeki elektrik kesintilerinin farklı saatlerde son bulacağını planlamış olduğunu kamuoyuna bildiriyor. Öte yandan 19 Ağustos 2022 tarihinde İzmir ilinin Aliağa, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Dikili, Foça, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Kemalpaşa, Konak, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Urla ilçelerinde yaşanan elektrik kesintilerinin bitmesi değişiklik gösterse de İzmir’de bugün en geç saat 17.30 itibariyle elektrikler geri veriliyor.

Exit mobile version