19 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’de elektrik enerjisini sağlayan özel elektrik dağıtım şirketi olan GDZ Elektrik, bu hafta itibariyle bir süredir devam ettirdiği elektrik altyapısı bakım ve onarım çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı. Bu çalışmalar kapsamında bölge bölge elektrik kesintileri uygulayan GDZ Elektrik, uyguladığı elektrik kesintilerinin bugün etkili olacağı ilçeleri ise, az önce açıkladı.

GDZ ELEKTRİK, 19 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Daha sağlıklı bir enerji dağıtımı için bir süredir elektrik altyapısında bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren GDZ Elektrik, bu çalışmaların ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerini bugün de resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna duyurdu. Elektrik kesintilerine ilişkin detaylı olarak bir bilgilendirme gerçekleştiren GDZ Elektrik, bu bilgilendirme doğrultusunda İzmirlilerin kesintilere karşı önlem almasını talep etti. GDZ Elektrik’in web sitesine göre, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü İzmir’in 12 ilçesinde elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarından kaynaklı olarak elektrik kesintilerinin yaşanacağı öğrenildi. Öte yandan GDZ Elektrik, bu kesintilerden etkilenecek olan ilçeleri ise; Bayraklı, Bornova, Çeşme, Dikili, Güzelbahçe, Kemalpaşa, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Tire, Torbalı ve Urla ilçeleri olarak açıkladı.

GDZ ELEKTRİK, 19 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Devam eden elektrik kesintilerine ilişkin İzmirlilerin merak ettiği tüm sorulara yanıt veren GDZ Elektrik, elektrik kesintileri duyuruları içerisinde bilhassa elektrik kesintilerinin tam süresine yer vermesiyle kesintilere karşı alınabilecek olan önlemleri artırmayı amaçladığını açıkladı. Bu bağlamda, İzmir’de 19 Eylül 2022 Pazartesi günü yaşanacak olan elektrik kesintilerinden etkilenecek Bayraklı, Bornova, Çeşme, Dikili, Güzelbahçe, Kemalpaşa, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Tire, Torbalı ve Urla ilçelerindeki elektrik kesintilerinin en erken saat 09.00’da başlaması beklenirken; en geç saat 18.00’da sona ereceği öğrenildi.

Exit mobile version