2 – 8 Ekim 2023 haftası burç yorumları

2 – 8 Ekim 2023 haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 2 – 8 Ekim haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 2 – 8 Ekim haftası burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek?  İşte 2 – 8 Ekim haftası 2023 burç yorumlarınız…

Haftaya ve güne pozitif ve tam uyumlu başlıyoruz. Bu hafta mucizelere açık olun her şey beklediğinizden çok daha güzel ve rahat bir biçimde gerçekleşebilir. Sürpriz kazançlar, beklenen beklenmeyen birçok yerden paralar gelebilir. Rutinden çıkmak isteyebilir, yeni ve farklı şeyler denemek isteyebilirsiniz. Sezgilerimizin de arttığı bu hafta düşüncelere dikkat etmekte fayda var. Çünkü aklımıza gelen başımıza gelebilir. Çok güzel bir gün ve hafta olsun.. Olmaz dedikleriniz olsun, gelmez dedikleriniz gelsin ve çok mutlu olun…

Koç ve Yükselen Koçlar

Bu hafta başı ortak parasal harcamalarda çok açılmamaya çalışmalısınız. Sevdiğiniz insanla enerjinizi bir akıtmak isteyeceksiniz. Güçlü arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle yolunuzda ilerlemek kolay olabilir. Önemli işler peşindesiniz. Bu pazartesi ve salı günleri çevrenizin sağlayacağı önemli organizasyonlardan veya etkinliklerden para kazanabilirsiniz.  Hayat güçlü adımlarda sizi destekleyecek. Hafta ortası oluşacak olan olaylar parasal konularda hassas kılabilir. Bir para mevzusu ve bu alandaki beklenmedik olaylar, başkalarının devreye girmesine sebep olabilir. Alacak verecek ilişkinizi iyi oturtun. Paranıza iyi sahip çıkın. Bu hafta elinize beklemediğiniz para geçebilir ve yatırımlarınızla ilgili olarak hareket etmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınız ve ilişkilerinizde şansınız yüksek akarken, pazar günü toplum sorumluluklarının sizi zorlamasına izin vermeyin. Göz önünde olacağınız ortamlarda ilişkinize dikkat edin.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Bu hafta başı eğitimde veya gelecek planlarınızda işler tam da istediğiniz gibi ilerleyebilir sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Başka insanlara yardım etmek ve onlar için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Yenilendiğiniz bu dönemde insanlar üzerindeki etkiniz yüksek. Pazartesi ve salı günleri maddi anlamda destekleriniz yüksek olacak, manevra kabiliyetiniz artıyor. Olayları net görmeniz sayesinde daha etkili kararlar alabilirsiniz. Parasal işlerinizi bugünlerde yapmaya çalışmalısınız. Hafta ortasında, akraba veya kardeşlerinizin hayatında, size yakın olan insanların yaşamındaki ani olayları karşınıza getirebilir. Yine bu hafta satış, pazarlama, reklam, sosyal medya, iletişim becerileriniz artacak. İlginizi yakın çevrenizden gelecek fırsatlara çevirebilirsiniz. Maddi konularda da güzel sonuçlar alabilirsiniz.  Hafta sonu sosyal çevrenizin sorumlulukları parasal olarak sizi zorlayabilir. Bazı ilişkileriniz parasal konular yüzünden bozulabilir. Bu etkiye dikkat edin.

İkizler ve Yükselen İkizler

Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, güçlü ve dönüştürücü kişiliğinizle bu hafta başında kolay harekete geçebilirsiniz. Sadece kendinizi değil, diğer insanların hayrını düşünmek iş ortamlarınızda sizi yukarıya taşıyabilir. Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, kendinizi geliştireceğiniz alanlarda hayat sizi fazlasıyla destekliyor. Gücünüzü çevrenizdeki insanlara aktaracaksınız. Hafta ortasında iş alanlarınızdaki gerginliklerin sizi aile hayatınızda etkilemesine izin vermemeye çalışın. Ya da aile hayatınızdaki ani ve beklenmedik olaylar, göz önünde bulunacağınız ortamlarda gergin, hassas olmanıza neden olabilir. Bu, zaman zaman sizi fikirsel olarak zorlayabilir, bazı noktalarda bu kadar işle uğraşırken onların kendilerine yetmeleri gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz ama ne olursa olsun bu hafta daha fazla vaktinizi ailenize ayırmanız gerekebilir. Dış ortamlarda, eğitimde veya seyahat halindeyken insanların ilgilerini kolay çekeceksiniz. Hafta sonunda kadınlarla olan bağlantılarınıza dikkat edin. İlişkilerde sıkıntılar su üstüne çıkabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Bu hafta başı yakın çevre iletişiminiz güçlü olacak. Akraba veya kardeşlerinizle kısa yolculuklar veya planlar devrede olabilir. Hayatınızın ritmini biraz yavaşlatmak isteseniz bile, bu aralar sizi hareketlendirecek birçok olay karşınıza gelebilir. Bu pazartesi ve salı günleri toplum işlerinizde ve kariyerinizde güzel destekler alacak, parasal yönden kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Önemli işlerinizi bugünlere denk getirmelisiniz. Toplum önünde ve kariyer işlerinizde herkes sizi konuşabilir, güzel etkiler karşısında hayatınızı bir tık daha yukarılara çekeceksiniz. Bu hafta, aşk hayatınız hızlanabilir. Bu döngüde beklenmedik olaylarla, sosyal ortamlarda arkadaşlarınız ve özel ilişkileriniz arasında dengeyi iyi sağlayın. Yine çocuklarınızla ilgili beklenmedik durum ve olaylar, aktivitelerinizi hızlandırabilir. Kalabalık ortamlarda ilişkileriniz sizi desteklerken, tüm gözler sizin üzerinizdeyken, pazar günü bazı zorlanmalara ve sıkıntılara açık olabilirsiniz. Sorumluluklarınızın sizi çok zorlamasına izin vermeyin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Bu hafta başı evinizde vakit geçirecekseniz, işlerinizi tamamlamak size keyif verebilir. Ailenizle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik iletişim becerinizi ve yeni girişimlerinizi bu hafta başında destekleyecek. Pazartesi ve salı günleri sosyal ortamlarınızda kadın, erkek ayırmadan göreceğiniz desteklerle önemli girişimlerinizi başlatabilirsiniz. Hareketli, kısa vadeli planlarınızı da devreye sokabilirsiniz. Hafta ortasında, iş hayatınızdaki birtakım değişimler ve işinizdeki birtakım hızlı ve beklenmedik konu ve olaylar sizin üzerinizde de birtakım stresler oluşturabilir. Günlük hayatınızın ritmi hızlanabilir. Bu süreçte sağlığınıza ve beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz. Sosyal çevreniz hareketli ve bu dolunayda katılacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Hafta sonu ise yine sosyal çevrenizdeki kadınlarla, insanlarla anlaşmak kolay olmayabilir. Bazı sıkıntı ve streslere dikkat edin.

Başak ve Yükselen Başaklar

Bu hafta başı sevdiğiniz insanla veya çocuğunuzla iletişiminiz güçlü akacak. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bir hafta içerisindesiniz. Kafanıza takılan tek şey bu aralar yarım kalmış işleriniz olabilir. Ailenizde etkili biri, yapmak istedikleriniz için sizi destekliyor. Özellikle pazartesi ve salı günleri aile hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir, parasal olarak kendinizi güçlü hissedebilir, sevdiklerinizden destek alabilirsiniz.  Hafta ortasında özel ilişkilerinizde, sevdiğiniz insanın hayatında oluşan beklenmedik olaylar, sizin hayatınızı da hassaslaştırabilir. Önemli kararlar arifesindesiniz. Sevdiğiniz insanla sorunlarınız varsa bu hafta sonuna çok dikkat edin. Özellikle pazar günü yakın çevre sorumluluklarınız sizi zorlayabilir ve bazı noktalarda hayatı tatsız, tuzsuz algılayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Bu hafta, kafanız yapılması gerekenler adına çok hızlı ve yapıcı çalışabilir Bir yandan da duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Özel ilişkilerinizde sizin üzerinizde etkisi olan bir insan size birçok konuda yol gösterebilir. Pazartesi ve salı günleri aşk adımlarınız hızlanacak. Hayatınızda bir insan yoksa güçlü ve etkili bir insandan hoşlanabilirsiniz. Yine önemli girişimlerinizde güzel destekleriniz yolda. Hafta ortasından sonra parasal alanlarınızda birkaç gün hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Parasal konularda başlattığınız işlerin karşılığını almaya hazırsınız. Bu süreçte karşınıza gözden kaçırdığınız bir ödeme ya da bir borç çıkabilir. Sigorta, prim, vergi konularına daha fazla özen göstermelisiniz. Çünkü bu alanlarda birtakım hassaslıklar, stresler yaşamaya açıksınız. Özellikle sponsorluklar, parasal konularda anlaşmalar varsa bu hafta önemli sonuçlar karşınıza gelecek ve bu sonuçlarda birtakım fikirsel anlaşmazlıklar da devrede olacak. Kendinize olan güveniniz hafta boyu devrede olurken, hafta sonu aile sorumluluklarınız hayattan alacağınız keyfi kısabilir, kısıtlayabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Bu hafta düşündüklerinizi hayata geçirmek kolay olabilir. Sevdiğiniz insanla gelecek planlarınızı oluşturabilirsiniz. Maddi konularda güçlü insanlardan göreceğiniz destekler sizi hareketlendirebilir. Özellikle pazartesi ve salı günleri parasal konularda hayat sizi destekleyecek, önemli işlerinizi bugünlere denk getirmeye çalışın. Hafta ortasından sonra düşüncelerinizde yaşayacağınız gelgitler sizi fazla huzursuz kılabilir. Uzak çevrenizdeki akraba veya aile tanıdıklarından haberler alabilirsiniz.  Ya da sevdiğiniz insanın seyahat veya eğitim ortamlarında beklenmedik olaylar oluşabilir. Bu hafta parasal konularda da güzel gelişmeler altında olacak, hayatı daha keyifle algılayacaksınız. Yalnız hafta sonunda harcamalarınız bazı sıkıntıları da beraberinde getirebilir. Kendinizi aşağıya çekecek durum ve koşullardan uzak durun. Sevdiklerinizden tavsiyeler alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yaylar

Haftaya maddi konular ve harcamalarınıza odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili. Ailenizin sorumluluklarınızı üstlenebilirsiniz. Harcamalarınız yüksek olsa bile, sevdiğiniz insanlar sizi destekleyecek. Bu pazartesi ve salı günü ilişkilerinizde istediğiniz sonuçları yaratacaksınız. Hafta ortasında görünür yer ve ortamlar sizi fazla hassas ve agresif kılabilir. İşinizle ilgili konularda bir sonuca ulaşabilir, sadece kendi ailenizle değil, evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz sonuçlar karşınıza gelebilir. Koşturmalarınızın karşılığını alabilirsiniz ama bir yandan da aile hayatınız da önemli olduğu için kendinizi stresin içine sokmamaya çalışın. İletişimsel işlerinizde kadın, erkek demeden herkesin desteğini ilgisini görürken, hafta sonu yakın çevrenizden bir insanla ufak tefek anlaşmazlıklar içine girebilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insanın sağlığıyla ilgili konularda etrafınızda cereyan edebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Bu hafta dış ortamlarda veya farklı insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Yerinizde duramayacak, aile hayatınız için yapılması gereken ödemeler veya harcamalar üzerine yoğunlaşacaksınız. Aile hayatınızda maddi konularda güçlü ve harekete geçirici etkileri pazartesi ve salı günleri hayatınızda hissedeceksiniz. Bu hafta arkadaşlarınız ve sosyal çevre alanlarınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir arkadaşınızla gerilebilir veya sorunlar yaşayabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insanın arkadaşlarınızla yaşayacağı sorunların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Sosyal çevrenizde bazı hassas durumlar karşınıza gelebilir. Aşk hayatınızı sosyal çevrelerde bu hafta dengede tutmaya özen gösterin. Aile hayatınızda sevdiklerinizle olan paylaşımlarınız artarken, hafta sonunda ilişkinize dikkat edin. Bazı tansiyonlu durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Aktif olaylarla haftaya başlıyorsunuz sevgili Kovalar. Beklenmedik yerlerden desteğiniz olabilir. Gün içinde özel hayatınızda üreteceğiniz duygusal çözümler hafta başınızı etkili kılabilir. Başkalarından göreceğiniz destekleri göz ardı etmeyin. Bu pazartesi ve salı günü önemli insanlardan alacağınız güçlü etkilerle hem özel hayatınızda hem de kreatif işlerinizde şansınızı iyi kullanın. Bu hafta yaşayacağınız bir olay iş alanlarınızda bir işin arka tarafında dönen olayları öğrenmenizle ilgili olarak hayatınıza damgayı vurabilir. Bu süreçte bir işiniz biterse veya bozulma noktasına gelirse, şartlarınızı o işi oldurmak üzere çok zorlamayın ve bırakın gitsin. İş alanlarınızda kendi bildiğinizi okuma, dengeyi sağlama ve sosyal çevrenizdeki insanlara yardım etme konusunda stresleriniz fazla olabilir. Bir yandan da aşk hayatınızda oldukça romantik, etkili ve keyifli etkiler altındasınız. Yalnız hafta sonunda parasal sorumluluklarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Keyif aldığınız noktalarda sıkıntılar oluşabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar

Bu hafta özgürlük ve değişkenlik isteğiyle hareket edebilir, iş hayatınızda iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye ve başkalarıyla hareket etmeye ihtiyacınız olabilir. Pazartesi ve salı günleri güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Uğradığınız haksızlıklar varsa insanları kendi yanınıza çekebilir ve haklılığınız konusunda onları ikna edebilirsiniz. İş hayatınızda önemli insanların destekleri arkanızda olacak. Bu hafta en çok ilişkilerinizde ve kişisel hayatınızda etkileneceksiniz. Hayatınızı ilgilendirecek önemli kararlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle dengeleri oturtmakta zorlanabilirsiniz. Bir şeylerde sıkılıyorsanız, aynı fikirde değilseniz, kararsızlıklarınız varsa bunu tepkilerinizle dile getirmeyin. İlişkilerinizin iş hayatınızı zorlamasına izin vermemeye çalışın. Beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan bağlantılarınız güçlü olurken, hafta sonunda bu alanlarda bazı sıkıntılar devrede olabilir.

 

Exit mobile version