2 Bin 500 TL’den az maaş alan emekliler dikkat: Ziraat Bankası şubeye gelene 625 TL para veriyor!

Bu sene milyonlarca emekli Ocak ayı zamlarının açıklanmasını bekliyor. Gelirlerini arttırmanın yollarını arayan emeklilere bir güzel haber de bankalardan geldi. Bankalar maaş çekme sözü verene geri ödemesiz para veriyor. Ziraat Bankası 2 Bin 500 TL’den az maaş alan emekliler için geri ödemesiz 625 TL para vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur emeklilerini sevindirecek bir duyuruda bulundu. Kamu bankası 3 yıl maaş çekme sözü karşılığında geri ödemesiz para verecek. Promosyon ödemesi için şubeye gelerek, internet şubesinden, ziraat mobil’den, ATM’lerden, SMS ile veya Müşteri merkezleri aracılığı ile başvuru yapılabiliyor.

MSJ ile başvuru

4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarası”nı yazarak SMS gönderen müşterilerin, Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak onayları alınmaktadır.

Kim ne kadar alacak?

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere ödemesi yapılıyor. Birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşteriler için ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanıyor.

Exit mobile version