İzmir Haberleri

2 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan GDZ Elektrik, İzmir ve çevresinin elektrik dağıtım işini üstleniyor. Üstlendiği bu iş kapsamında elektrik enerjisinde yaşanabilecek olan sorunların önüne geçmek adına bir süredir elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren GDZ Elektrik, bu çalışmaların ortaya elektrik kesintileri çıkarması halinde duyurular ile İzmir’de yaşayan vatandaşları uyarıyor.

GDZ ELEKTRİK, 2 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’in 30 ilçesinde dönem dönem tekrarlanan elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan planlı elektrik kesintilerine ilişkin çalışmalarından önce İzmir’de yaşayan vatandaşları bilgilendiren GDZ Elektrik, gerekli bilgilendirmeler için resmi web sitesini kullanıyor. Bu bilgilendirmeler doğrultusunda elektrik kesintilerinin nedenlerini ve elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri kamuoyu ile paylaşan GDZ Elektrik, 2 Eylül 2022 Cuma günü için de bir bilgilendirme gerçekleştirmiş bulunuyor. GDZ Elektrik’in bu bilgilendirmesine göre, 2 Eylül 2022 Cuma günü İzmir’in 11 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. Elektrik kesintilerinden etkilenen ilçelerin ise; Balçova, Bayındır, Bergama, Çeşme, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Narlıdere ve Ödemiş ilçeleri olduğu öğrenilmiş bulunuyor.

GDZ ELEKTRİK, 2 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Olası büyük elektrik arızalarının önüne geçebilmek adına gerçekleştirilen elektrik çalışmaları sırasında ortaya çıkan elektrik kesintilerine dair detaylı bir bilgi veren GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinin son bulacağı saati de duyuruları aracılığıyla İzmir’de yaşayan vatandaşlara bildiriyor. Buna göre, 2 Eylül 2022 Cuma günü İzmir’in Balçova, Bayındır, Bergama, Çeşme, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Narlıdere ve Ödemiş ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin son bulacağı saat değişmekle birlikte, en geç saat 18.00’da sona ereceği GDZ Elektrik tarafından kamuoyuna bildirilmiş bulunuyor.