2 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in 30 ilçesinde birden su altyapısına ilişkin bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren İZSU, daha sağlıklı bir su sağlayabilmek adına çalışmalarını hemen hemen her gün yapıyor. Bu çalışmaların ortaya çıkardığı su kesintilerine ilişkin İzmir’de yaşayan vatandaşları bilgilendiren İZSU, konuyla ilgili İzmirlilerin önlem almasını talep ediyor.

İZSU, 2 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLELERDE?

İzmir’de gün içerisinde gerçekleştirilen ya da devam eden su kesintilerini bildirmek adına kendi web sitesini kullanan İZSU, web sitesi aracılığıyla gerçekleştirdiği su kesintilerine dair tüm detayları İzmir’de yaşayan vatandaşlara bildiriyor. Bu bağlamda 2 Eylül 2022 Cuma günü İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinden Karabağlar ilçesi Yunus Emre, Selvili ve Günaltay mahalleleri; Kiraz ilçesi Sarıkaya mahallesi; Konak ilçesi 26 Ağustos, Yavuz Selim, Ulubatlı, Zeybek, Mehmet Akif ve Huzur mahalleleri; Ödemiş ilçesi Çağlayan mahallesi; Tire ilçesi Boynuyoğun ve İhsaniye mahalleleri; Torbalı ilçesi Yazıbaşı mahallesi ve civarının etkileneceği İZSU tarafından kamuoyuna bildirilmiş bulunuyor.

İZSU, 2 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Devam eden su kesintilerinin ne zaman sona ereceğine ilişkin bir bilgilendirmeyi de web sitesi aracılığıyla İzmirliler ile paylaşan İZSU, 2 Eylül 2022 Cuma günü Torbalı ilçesi Yazıbaşı mahallesinde yaşanacak olan su kesintisinin saat 12.30 itibariyle sona ereceğini bildirmiş bulunuyor. Öte yandan Karabağlar ilçesi Yunus Emre, Selvili ve Günaltay mahalleleri ile Konak ilçesi 26 Ağustos, Yavuz Selim, Ulubatlı, Zeybek, Mehmet Akif ve Huzur mahallelerindeki su kesintisi saat 13.10’a kadar devam edecekken, Ödemiş ilçesi Çağlayan mahallesindeki su kesintisi saat 14.10’a; Tire ilçesi Boynuyoğun ve İhsaniye mahallelerindeki su kesintisi saat 15.00’a; Kiraz ilçesi Sarıkaya mahallesindeki su kesintisi ise, saat 17.00’a kadar sürüyor.

Exit mobile version