2 Eylül MasterChef Türkiye’de eleme oldu mu? Masterclass’ın kazananı kim oldu?

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de İtalya rüzgarı esti. Yarışmacılara bu hafta Masterclass veren isim ünlü Şef Danilo Zanna oldu. Zanna’nın bu hafta verdiği eğitimin konusu pizza ve makarna yapımı oldu.

İTALYAN ŞEFTEN MAKARNA ŞOVU!

Yarışmacılara hem hamurlar hem de soslar hakkında önemli bilgiler veren Danilo Zanna, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Zanna’nın mesleğinde ne kadar başarılı olduğunu bilen sosyal medya kullanıcıları, herkesin hayran olduğu İtalyan lezzetleri Danilo Zanna’nın yaptığına şahitlik etmekten mutluluk duydu.

İLK ETABIN KAZANANLARI BELLİ OLDU!

Danilo Zanna’nın verdiği pizza ve makarna yapımı eğitiminden sonra stüdyoya gelen MasterChef Türkiye yarışmacıları, tezgahlarının başlarına geçti. Jüri üyeleri, aldıkları eğitimin ardından yarışmacılardan yaratıcı pizzalar hazırlamalarını istedi. En yaratıcı ve en lezzetli pizzayı yapmak için kolları sıvayan yarışmacılar, kendilerine tanınan sürenin sonunda hazırladıkları pizzaları jüri üyelerine tattırdı.

Tattıkları pizzaların ardından kısa bir değerlendirmede bulunan jüri üyeleri, bir üst tura çıkmaya hak kazanan isimleri açıkladı. Jüri üyeleri tarafından isimleri söylenen 10 isim ise şu şekilde oldu: Ayaz, Gamze, Çağatay, Kaan, Metin, Burak Kaya, Melih, Onur, Yağız, Görkem

YARIŞMACILARDAN MAKARNA TABAKLARI!

Üst tura çıkmaya hak kazanan yarışmacılardan aldıkları eğitim sonrasında makarna yapmalarını isteyen jüri üyeleri, en iyi ve en yaratıcı tabağı hazırlayan ismi belirlemek adına süreyi başlattı. Birbirinden farklı soslar ile makarnalarını lezzetlendiren yarışmacılar, hazırladıkları tabakları jüri üyelerine tattırdı. Yağız, Görkem, Onur, Kaan ve Çağatay’ın tabaklarını beğenen jüri üyeleri, bu 5 isimden risotto yapmalarını istedi. Son turun galibi ise Yağız oldu. Yağız, 3 günlük İtalya tatili ile ödüllendirildi.

Exit mobile version