2 gün sonra başvurular başlıyor: Ev almak isteyenler için duyuru yapıldı!

Ev almak isteyenler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) çeşitli ilanlar yayınlanıyor. Bu kapsamda kurum resmi sitesi üzerinden yeni duyurular yapıldı. Yapılan duyurulara göre, Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 1.Etap 2. Bölüm ile 3. Bölüm Projesinde İdaremiz mülkiyetinde bulunan 54 adet konut ve 32 işyeri olmak üzere toplam 86 adet taşınmaz 12 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa sunuldu. Açık artırmaya katılmak isteyenler için 2 gün sonra başvurular başlıyor.

TOKİ açık arttırma ile konut ve işyeri satışı yapacağını duyurdu. Açık arttırma yöntemi ile yapılacak olan satışlar için başvurular 28 Temmuz 2021– 12 Ağustos 2021 tarihleri arasında kabul edilecek. Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek. 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 11.00’de ise GAP Tarımsal Eğitim Merkezi ŞANLIURFA, TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı / İSTANBUL ve İnternet bağlantıları ile açık artırmaya katılım sağlanabilecek.

BAŞVURU SIRASINDA NELER GEREKECEK?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmuş olan gerçek kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun kurulmuş tüzel kişilikler başvuru yapabilecektir.

Fotoğraflı nüfus cüzdanı,

Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları, – Yetkili Banka Şubelerine Nakit olarak; muhammen bedeli 499.999.- TL ye kadar olanlar için 10.000

(Onbin) TL, muhammen bedeli 500.000 TL ve üstünde olanlar için 50.000.

(Ellibin) TL, katılım teminatı ödemek zorundadırlar.

Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, ilzama, teklif vermeye, ihaleye katılmaya, ihale bedelini ödemeye, tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,

Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri. (Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklardır.)

Exit mobile version