Ekonomi

2 özel banka el ele vererek, bankacılık döneminde yeni bir çağ başlattı: Artık kredi notu düşük olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacak!

Yeni dönemde eli nakde sıkışan ancak kredi notu düşük olduğu için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanamayan vatandaşlara, 2 özel bankadan müjdeli haber geldi. Fibabanka ve Enpara, yeni ihtiyaç kredisi kampanyalarını kamuoyu ile paylaştılar.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi 2022

Mevduat faizi getirileri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran bankalardan biri olarak karşımıza çıkan Fibabanka, yeni dönemde kredi notu düşük olduğu için ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanamayan vatandaşları mağdur etmeyeceğini açıkladı. Bankanın geliştirdiği yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,08 olarak belirlendi 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 424,26 TL olarak hesaplandı.

Enpara İhtiyaç Kredisi 2022

QNB Finansbank tarafından geliştirilen şubesiz bankacılığın öncüsü Enpara, yeni dönemde gelişen ekonomik şartlar çerçevesinde dara düşen tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Açıklamasında kredi notu düşük olanlara da hizmet vereceğine vurgu yapan Enpara, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 50 bin TL’nin altında olan nakit talepleri için 36 ay, 50 bin TL’nin üzerinde olan nakit talepleri için 24 ay ile sınırladı. Hizmet karşılığında uygulanacak olan faiz oranının ise yüzde 2,15’ten