Ekonomi

2 Sayfalık ev satış listesi yayınlandı: Ziraat Bankası bu evleri satışa çıkardı, 160, 180, 350 Bin TL’ye konut var!

Konut sahibi olmak isteyenler için sevindirici bir haber geldi. Ziraat Bankası 2 sayfalık ev satış ilanı yayınladı. Banka tarafından ilana koyulan birçok evin uygun fiyatlar ile satışa çıktığı öğrenildi. Söz konusu konut listesinde 160, 180, 350 Bin TL ev ilanı bulunduğu görüldü.

Ziraat Bankası gayrimenkul satış sayfası üzerinden ilandaki evleri listeledi. Söz konusu konutlar için vatandaşların ihaleye katılım sağlaması gerekiyor.

İhaleye katılım hakkında banka şu bilgilendirmede bulundu:

Gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılmaktadır. Fiziki ihale ile satışına devam edilen her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir. E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekmektedir.

İlandaki bazı konutlar:

Aydın Adnan Menderes Mahallesi’nde Konut- Başlangıç Bedeli 180 Bin TL
Trabzon Bahçecik Mahallesi’nde Mesken-Başlangıç Bedeli 350 Bin TL
Niğde Aşağı Kayabaşı Mahallesi’nde Mesken- Başlangıç Bedeli 490 Bin TL