2 Şubat Survivor All Star elemesinde sürpriz karar! Kartlar yeniden dağıtıldı! Sürgün adası kuralları değişti!

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor, 17 yıllık yayın hayatına bu sezon All Star konsepti ile devam ediyor. Geçmiş sezon yarışmacıları arasından seçilen en iyi isimlerin yarıştığı yarışmaya, bu sene ki sürgün kampı konsepti damgasını vurmaya devam ediyor.

Dün akşam gerçekleşen Survivor All Star elemesinde kimin elendiği merak konusu oldu? Adaya kim veda etti? Acun Ilıcalı’nın açıkladığı sürpriz karar neydi?

Eleme Gecesinde Sürpriz Karar!

Survivor All Star’ın dün gece yayınlanan bölümünde izleyicileri şoke eden gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz günlerde kameraların karşısında da bu sezon herkesin çok iyi olduğunu, bu yüzden de çok zorlandığını söyleyen Ünlüler takımı yarışmacısı Aycan Yanaç ile ilgili sürpriz bir haber geldi. Programın yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı, sevilen yarışmacı Aycan Yanaç ile ilgili gelişmeleri konseyde duyurdu.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Aycan’ın çok zorlandığını ve yarışmadan çekilme kararı vermek istediğini ancak yapım ekibi olarak ona biraz zaman tanıdıklarını ve ilgili kararı ilerleyen günlerde açıklayacağını söylemişti. Ilıcalı, Aycan Yanaç ile ilgili net kararı dün akşam gerçekleşecek olan eleme gecesinde duyurdu. Milyonlarca destekçisi olan Aycan Yanaç, dün akşam açıklanan karar ile birlikte kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı.

Eleme Haftaya Olacak!

Aycan Yanaç’ın kendi isteği ile yarışmaya veda etmesinden sonra dün akşam gerçekleşmesi gereken eleme, gerçekleşmedi. Acun Ilıcalı bir kişinin ayrılması, dengeleri sağladığı için bu hafta eleme yapılmasının gerekli olmadığına karar vererek, elemeyi haftaya erteledi.

Bu hafta eleme adayları olan Birsen, Evrim, Barış ve Mert’in eleme adaylığının devam edeceğini açıklayan Ilıcalı, haftaya çıkacak 4 isminde elemeye dahil olacağını böylelikle SMS oylamasının 8 kişi arasında olacağını belirtti. Ayrıca şu an sürgün adasında olan 4 eleme adayının da yarışmalara katılmasına karar verildi!

Kurallar Değişti!

Bu sezon uygulanmaya başlayan sürgün kampında değişiklikler yapıldı. Buna göre artık sürgün kampına ikişerli olarak gidilecek ve ilk eleme akşamından sonra ilgili adaylar yarışmaya katılmaya devam edecek. Ayrıca performanslar da 5 gün üzerinden değerlendirilecek, böylelikle sürgün adasında olan kişi için dezavantaj olan durum ortadan kalkmış olacak.

Exit mobile version