İzmir Haberleri

20 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Devam eden su altyapısı bakım ve onarım çalışmaları İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) tarafından hafta sonları da gerçekleştiriliyor. Hafta sonlarında özellikle arıza kaynaklı olan su altyapılarına müdahale eden İZSU, bu müdahaleleri esnasında su kesintilerine gidiyor.

İZMİR’DE BUGÜN HANGİ MAHALLERDE SU KESİNTİSİ YAŞANACAK?

İzmir’de gerçekleşen su kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri resmi web sitesi aracılığıyla her gün duyuran İZSU, 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü İzmir’in 9 ilçesinde su kesintisine gidiyor. İzmir’de bugün gerçekleşecek olan su kesintilerinden ise Bergama ilçesi Zafer, Gaziosmanpaşa, Bahçelievler, Atmaca ve Selçuk mahalleleri;  Buca ilçesi Yaylacık, Gaziler ve Şirinkapı mahalleleri; Foça ilçesi İsmetpaşa, Kazım Dirik ve Hacıveli mahalleleri; Kiraz ilçesi Haliller, Taşlıyatak, Doğancılar, Tumbullar, Karabulu ve Umurlu mahalleleri; Konak ilçesi Yenidoğan, Vezirağa, 19 Mayıs, Hasan Özdemir, Kocakapı, Ege, Güney, Küçükada, Lale, Konak, Güzelyurt ve Faik Paşa mahalleleri; Menderes ilçesi Çatalca mahallesi; Ödemiş ilçesi Balabanlı, Karakova, Gereli, Konaklı ve Çaylı mahalleleri; Torbalı ilçesi Yazıbaşı mahallesi ile Urla ilçesi Birgi, Uzunkuyu ve Zeytinler mahalleleri ve civarı etkileniyor.

İZMİR’DE BUGÜN SULAR NE ZAMAN GERİ GELECEK?

Yaşanan su kesintilerinin ne zaman son bulacağına ilişkin bilgilendirmeyi duyuruları arasına ekleyen İZSU, bu konuda da İzmirlileri bilgilendiriyor. Buna göre, bugün gerçekleşecek olan Buca ilçesi Yaylacık, Gaziler ve Şirinkapı mahalleleri su kesintileri saat 14.20 itibariyle sona ererken, Konak ilçesindeki su kesintisi saat 14.30’da; Foça ve Torbalı ilçesindeki su kesintileri saat 15.30’da; Menderes ilçesindeki su kesintisi saat 16.00’da; Kiraz ilçesindeki su kesintisi saat 17.00’da; Ödemiş ilçesindeki su kesintisi saat 17.30’da; Urla ilçesindeki su kesintisi saat 23.00’da; Bergama ilçesindeki su kesintisi ise, saat 23.45’te sona eriyor.