20 bin liraya kadar indirimli ve 100 bin lira nakit destekli sıfır otomobil almak için son bir hafta! 2020 Aralık otomobil kampanyaları

Aralık ayının gelmesi ile birlikte otomobil kampanyaları da vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Corona virüs salgınının başında toplu taşıma kullanmak istemeyen vatandaşlar otomobil almaya yöneldi ve ancak talebin fazla üretimin az olmasından dolayı fiyatlarda sert bir yükseliş meydana gelmişti.

Yıl sonuna doğru markaların çeşitli modeller için başlattığı kampanyaları takip eden vatandaşlar indirimli ve nakit destekli kampanyalardan yararlanarak sıfır KM otomobil almak istiyorlar.

Bu doğrultuda egehaber.com olarak otomobil kampanyalarını okuyucularımız için derledik. Güncel otomobil kampanyaları ise şöyle oluyor:

REANULT OTOMOBİL KAMPANYALARI

Otomobil kampanyalarının başında Renault’un yeniden tasarladığı ve birçok özelliği tek bir otomobilde birleştirdiği Yeni Clio modelleri için oluyor. Bu doğrultuda hem 15 bin lira peşinat ile nakit destek kampanyası hem de 20 bin lira indirim kampanyası göze çarpıyor.

Renault tarafından belirtilen 20 bin lira indirim kampanyasında “Sınırlı sayıdaki tüm Yeni Clio’lar da 20.000 TL’ye varan indirim fırsatları sizleri bekliyor. İndirim tutarı, seçilen versiyona göre farklılık gösterebilir. İlgili kampanya, Renault Finans’tan kullanılacak kredi ile birlikte Renault Kasko, Maxxi Warranty (Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ürünlerinin satın alınması durumunda geçerli olacaktır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır.” açıklaması yapıldı.

Bunun yanı sıra 15 bin lira getir Yeni Clio’yu götür kampanyasında da “Kampanya kapsamında minimum 15.000 TL peşinat tutarı yatıran müşterilerimize teslimatı Aralık ayında yapılacak tüm Yeni Clio versiyonları için fiyat sabitlemesi yapılabilecektir. Anahtar teslim fiyatından kalan bakiye tutar hariç, kampanyaya katılım koşulu olarak yatırılan peşinat tutarı ile Renault Finans’tan kullanılan kredinin toplamı minimum 50.000 TL olmalıdır.” ifadelerine yer verildi.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

VOLKSWAGEN OTOMOBİL KAMPANYALARI

Volkswagen tarafından da yeni bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 100 bin lira nakit destek için yüde 0 faiz imkanı sağlandığı belirtildi. Bu kampanya için yapılan açıklamada ise “Yeni Tiguan, şimdi Aralık ayına özel %0 faiz avantajıyla Volkswagen Yetkili Satıcılarında! Volkswagen Finanstan (vdf), 31 Aralık’a kadar geçerli 100.000 TL krediye 12 ay vade ve %0 faiz fırsatından faydalanın, yeni yıla Yeni Tiguan’ınızla girin. Üstelik Volkswagen Kasko® ayrıcalıkları ve Volkswagen Garanti Plus®’ın sunduğu uzatılmış garanti hizmeti ile içiniz hep rahat olsun.” ifadeleri kullanıldı.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

CİTROEN OTOMOBİL KAMPANYALARI

Citroen C5 Aircross SUV modelleri için de kampanya duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 120 bin liraya 30 ay vade veya 20 bin lira nakit alım desteği sunulacağı belirtildi. Bu kampanyanın açıklamasında “31/12/2020 tarihine kadar yetkili satıcılarımızda, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0 kampanya faiz avantajı, perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu olduğu 60.000 TL 18 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerlidir. Örnek ödeme planına tahsis ücreti, vergiler ve masraflar dahil edilmiş olup, Kredi Koruma Sigortası dahil edilmemiştir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup, kredilendirme şartları TEB Finansman A.Ş. tarafından belirlenmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

OPEL OTOMOBİL KAMPANYALARI

Opel tarafından da yeni kampanyalar duyuruldu ve bu kampanyaların yeni İnsignia, corsa, granland x, yeni Crossland, Astra HB, Combo, yeni Combo Cargo, yeni Vivaro Cargo modelleri için duyuruldu. Buı kampanyalar kapsamında nakit destek veriliyor ve bu destekler için verilen vade sayısı da belirtildi.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

FORD OTOMOBİL KAMPANYALARI

Ford tarafından duyurulan sıfır otomobil kampanyalarında sağlık çalışanları için, binek araçlar için Aralık ayına özel ve ticari araç satışı için başlataıldı. Binek araç kampanyası için belirtilen avantajlar ise şöyle:

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olun. Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında Kasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile satın alımında geçerli;

– Ford Fiesta, Ecosport, Mondeo, S-Max ve Galaxy model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 60.000 TL, 24 ay, %0,991 faiz

– Ford Focus model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 75.000 TL, 12 ay, %02 faiz

– Yeni Ford Kuga model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 120.000 TL, 12 ay, %03 faiz

– Yepyeni Ford Puma model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 120.000 TL, 24 ay, %0,994 faiz

– Tourneo Courier Journey model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 130.000 TL, 12 ay, %0,495 faiz kampanyaları Ford yetkili satıcılarında

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

EGEHABER.COM / ÖZEL HABER

Exit mobile version