EkonomiGündem

20 bin TL faizsiz para verilecek: Bankaya gidip paranızı alın!

Bankalar müşteri çekmek için birçok kampanya başlatıyor. DenizBank, acil nakit ihtiyacı olanlar için fırsat olacak bir kampanya duyurusunda bulundu. Banka, 20 bin TL’ye kadar faizsiz para verecek. Buna göre, DenizBank 10 bin TL faizsiz kredi, 10 bin TL de faizsiz taksitli avans verilecek.

DenizBank müşterisi olanlar 20 bin TL faizsiz para alacak. Banka, resmi sitesi üzerinden faizsiz kredi ve faizsiz nakit avans vereceğini bildirdi.

10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI;

Kampanyadan 05/04/2023 – 05/05/2023 tarihleri arasında DenizBank Mobildeniz’i indirip “Müşteri Ol” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan DenizBanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni DenizBanklılar faydalanabilir.

Kampanya kapsamında aylık kredi faiz oranı, kredinin hayat sigortalı olması, KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve kullandırılan kanala göre fiyatlamamız değişkenlik gösterecektir. MobilDeniz kanalından yapılan kredi kullandırımlarında 10.000.-TL’lık kredinin 6 aya kadar vadede, aylık faz oranı %0 sıfır olabilmesi için kredinin hayat sigortalı olarak kullanılması ve KKB puanı, genel borçluluk durumu bankamız kredi standartlarına uygun olması gerekmektedir. Bu kredi şartlarından birinin veya birkaçının sağlanamaması durumunda aylık faz oranı %0’ın üzerinde olabilecektir. Müşterimizin yararlanabileceği kredinin faizi kredi başvurusu sırasında tüketici tarafından görülebilmektedir. Kredinin hayat sigortasız olarak kullanılmak istenmesi durumunda ise, aylık faiz oranları %2.28 ile %3,60 arasında müşterilerimizin borçluluk durumu ve KKB puanına bağlı olarak değişebilecek olup %0 faiz oranı geçerli olmayacaktır.

Mobildeniz ’den DenizBank müşterisi olduktan sonra, kampanya süresi boyunca Mobildeniz uygulamamız üzerinden avantajlı ihtiyaç kredisi oranları ile kredi kullanma hakkı elde edeceksiniz. Avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 6 aya kadardır.
Kampanyadan ilk kez müşterimiz olup, kredi başvurusu yapan Denizbanklılar 1 ay süresince yararlanabilir.

Banka, faiz oranlarında değişiklik yapma, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir.

Kampanya 10 bin TL’ye kadar sıfır faiz vadetse de daha yüksek tutarlar kullandırılması durumunda yasal vade sınırlamaları gereği maksimum vadeler;

100 bin TL üstündeki üzerindeki tutarlar için 12 ay,

50 bin TL – 100 bin TL aralığındaki tutarlar için 24 ay,

50 bin TL ve altındaki tutarlar için maksimum vade 36 aya kadardır.

Kredi tahsis ücreti, başlangıçta bir defaya mahsus alınacak olup kredi tutarının binde 5’i oranındadır. Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı”, kredi tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır.

Aylık %0 faiz oranı ile başlayacak olup, 10.000 TL’ye kadar maksimum 6 aya kadar vade ile kullandırılan ihtiyaç kredilerinde, hayat sigortası yapılması durumunda ve KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz bankamız kredi standartlarına uygun olduğu takdirde ve kredinin mobildeniz üstünden kullanılması halinde geçerlidir. KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre fiyatlamamız değişkenlik gösterecektir.

Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisidir.

Kredi başvurunuz bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir, talep ettiğiniz tutarın altında onaylanabilir ya da tamamen iptal edilebilir.

Gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma ve faiz oranında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

10.000 TL %0 Faizli Taksitli Nakit Avans – Kampanya Detayları

Kampanya, 01.04.2023 – 30.04.2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan, DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz faydalanabilir.

Bir müşteri, kampanyadan yalnızca 1 defa faydalanabilir.

Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. 01.08.2022 tarihi itibariyle kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda, kampanyaya dahil olunamaz.

10.000TL, 0 faizli, 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.05.2023 tarihleri arasında kullanılabilir.

Onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 10.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilir. Taksitli nakit avans kullanım vadesi 6 ay seçilmelidir.

Müşterimiz, Taksitli Nakit Avans hakkını DenizBank’ın tüm kanallarından “Taksitli Nakit Avans” menüsüne giriş yaparak, limitini kullanabilecektir.

Taksitli Nakit Avans’a ait taksitler, kredi kartı hesap özetinde yer alacaktır.

Taksitli Nakit Avans kullanımı için kredi kartının fiziken teslim alınması gerekmektedir.