20 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmirlilere sağladığı elektrik enerjisinin olası büyük sorunlar ile karşılaşmaması adına sık sık şehrin elektrik altyapısında planlı bir şekilde bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren GDZ Elektrik, bu çalışmalar esnasında ortaya çıkan elektrik kesintilerini iş ve işçi güvenliği gerekçesiyle uyguluyor. Kısa süreli olarak etki gösteren bu elektrik kesintileri, GDZ Elektrik tarafından gerçekleştirilen duyuruya göre, İzmir’de bugün 13 ilçeyi birden etkiliyor.

GDZ ELEKTRİK, 20 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Hafta boyunca planlı bir şekilde gerçekleştirdiği elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerini de planlı bir şekilde uygulayan GDZ Elektrik, bu kesintiler ile ilgili tüm bilgileri kendi web sitesi aracılığıyla İzmirliler ile paylaşıyor. Bu kapsamda elektrik kesintilerinin etkili olacağı ilçeleri bölge bölge listeleyen GDZ Elektrik, bu bölgelerde yaşayan kişilerden elektrik kesintilerine karşı önlem almasını talep ediyor. Öte yandan GDZ Elektrik’in web sitesine göre, 20 Eylül 2022 Salı günü İzmir’in 13 ilçesinde elektrik kesintisinin yaşanması bekleniyor. Elektrik kesintisinden etkilenecek olan ilçeler ise; Bayraklı, Buca, Dikili, Gaziemir, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Seferihisar, Tire ve Urla ilçeleri olarak biliniyor.

GDZ ELEKTRİK, 20 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Devam eden elektrik kesintilerinin etki süresini de İzmirliler ile paylaşan GDZ Elektrik, İzmirlilerin alabileceği önlemleri artırabilmek adına bu bilgiyi veriyor. GDZ Elektrik’in yaptığı bilgilendirmeye göre, 20 Eylül 2022 Salı günü İzmir ilinin Bayraklı, Buca, Dikili, Gaziemir, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Seferihisar, Tire ve Urla ilçelerinde kısmi olarak ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerinin en erken saat 09.00 başlaması; en geç ise, saat 18.00’da sona ermesi bekleniyor.

Exit mobile version