20 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in sularını sağlayan kamu kuruluşu olan İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), şehir suyunu sağladığı bölgelerde aynı zamanda suyun kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi amacıyla birtakım çalışmalar gerçekleştiriyor. Gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında su altyapısının bakım ve onarımına ilişkin birtakım işlemler yapan İZSU, bu çalışmaları esnasında ortaya çıkacak olan su kesintilerine ilişkin çalışmalarından önce İzmirlileri bilgilendiriyor.

İZSU, 20 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

Devam eden su kesintilerinin nedenlerinden; kesintilerin etkili olacağı bölgelere kadar her bir detayı İzmirliler ile paylaşan İZSU, yayınladığı su kesintileri duyurularını resmi web sitesi aracılığıyla İzmirlilere iletiyor. Bu bağlamda su kesintileri duyurularını çalışmalarından önce web sitesinden duyuran İZSU, planlı ya da plansız olarak yaşanan kesintilere karşı İzmirlilerin önlem almasını talep ediyor. İZSU’nun web sitesine göre, 20 Eylül 2022 Salı günü İzmir ilinde su kesintisinin devam ettiği beş nokta bulunuyor. Bu noktalar İZSU tarafından İzmirlilere, Aliağa ilçesi Çaltılıdere mahallesi; Bornova ilçesi Işıklar mahallesi; Konak ilçesi Saygı, Zeybek ve Anadolu mahalleleri; Menderes ilçesi Ahmetbeyli mahallesi; Ödemiş ilçesi Üzümlü mahallesi olarak bildiriliyor.

İZSU, 20 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

Devam eden su kesintilerinin nereleri etkileyeceğini bildirdiği gibi etkisini ne zaman sona erdireceğini de bildiren İZSU, etki kapsamında su kesintilerinin kaç süreceğini ortaya koymuş oluyor. Buna göre, Bornova ilçesi Işıklar mahallesi ve Konak ilçesi Saygı, Zeybek ile Anadolu mahallelerindeki su kesintisi saat 12.30’a kadar devam edecekken, Ödemiş ilçesi Üzümlü mahallesindeki su kesintisinin saat 12.40’a; Aliağa ilçesi Çaltılıdere mahallesindeki su kesintisinin saat 13.00’a; Menderes ilçesi Ahmetbeyli mahallesindeki su kesintisinin ise saat 23.00’a kadar etkisini göstermesi bekleniyor.

Exit mobile version