20 TL indirim olacak: Yarından sonra sona erecek! 18-26 yaş arası herkes için geçerli

Akbank kart sahiplerine duyuru yapıldı. Banka, resmi sitesi üzerinden kampanyasının detaylarını duyurdu. Akbank’ın açıklamasına göre, CarrefourSA’da 100 TL ve üzeri ilk alışverişinde 20 TL indirim yapılacak. Kampanyadan 18-26 yaş arası kişiler yararlanabilecek. Kampanyanın yarından sonra sona ereceği belirtildi.

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI;

7-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında CarrefourSA mağazalarından ve carrefoursa.com ’dan yapılacak 100 TL ve üzeri ilk alışverişinize 20 TL indirim sunulmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS’u üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir.

Akbank FAV’a dahil olarak kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil üzerinden programa katılım sağlanması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır).

Kampanyaya bireysel Axess, Wings, Free kartlar dahildir. Akbank Kart, Ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar kampanya kapsamındadır.

Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir ve en fazla 20 TL indirim kazanabilecektir. İndirim kredi kartının ilk ekstresine yansıyacaktır

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Exit mobile version