20 Yaşındaki Genç Otomobil İçinde Vurularak Öldürüldü!

İstanbul’un Bağcılar semtinde 20 yaşındaki Baran Aslan otomobil içinde silahla vurularak öldürüldü. Cinayeti işleyenlerin daha önceden tartıştığı kişiler olduğu ortaya çıktı.

Cinayet geçen gün öğlen saatlerinde Bağcılar’da meydana geldi. Baran Aslan ile kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi arasında geçen Çarşamba günü borç meselesi sebebiyle bir tartışma çıktı.

Direksiyon Başında Hayatını Kaybetti

Olaydan bir sonraki gün, Baran Aslan ve 3 kardeşi evlerinin önünde bulunan otomobile bindi. Aşağı yukarı 10 dakika sonra 3 kişi, Baran Aslan ve kardeşlerinin bulunduğu otomobilin önünü kesti ve aralarında bir tartışma daha yaşandı. Otomobilin önünü kesen 3 kişiden bir tanesi silah çıkardı ve Baran Aslan’ı vurdu. Vurulan Baran Aslan olay yerinde yaşamını yitirdi.

Baran Aslan’ın yaşanan olaydan 3 gün sonra askere gideceği öğrenildi. Aslan, vatani görevini yerine getirmek için Denizli’deki birliğine teslim olmak için hazırlıklar yapıyordu.

Cenaze Çorlu’da Defnedilecek

Henüz 20 yaşında olan Baran Aslan’ın cenazesi Üstad Bediüzzaman Saidnursi Camii’den kaldırıldı. Cenaze namazının kılınmasının sonra Baran Aslan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Çorlu’ya götürüldü. Sevenlerinin katıldığı cenaze töreninde Baran Aslan için ağıtlar yakıldı, sevenleri göz yaşlarına hakim olamadı.

Yaşanan olayın ardından Baran Aslan’ın babası Nurettin Aslan açıklamalar yaptı. Olay günü memlekette olduğunu ve kızının arayarak Baran’ın vurulduğunu söylemesiyle apar topar İstanbul’a geldiğini söyleyen acılı baba, faillerin kim olduğunu bilmediğini ama bu olayın resmen bir tuzak olduğunu söyledi. Direksiyon başında bir insanın vurulmasının hainlik olduğunu söyleyen bana, emniyet güçlerinden bu olayın araştırılmasını talep etmenin doğru olup olmayacağını bilmediğini söyledi.

Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Diğer taraftan, öldürülmeden önceki gün 3 kişiyle tartışma yaşayan Baran Aslan’ın görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kayda alındı. 3 kişinin Baran Aslan ile tartıştığı daha sonra bir kişinin gelip olayları yatıştırdığı kameralara yansıdı.

Exit mobile version