2019 Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 165 sivil memur alımı sonuçları açıklandı! Sorgulama ekranı

MSB sivil memur alımı sonuçları sorgulama ekranı: MSB 165 sivil memur alımı sonuçları açıklandı! 

O SONUÇLAR AÇIKLANDI

Geçtiğimiz saatler içerisinde haberini yazdığımız “Milli Savunma Bakanlığı 165 sivil memur alımı sonuçlar” açıklandı. İşte Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru…

Milli Savunma Bakanlığı merakla beklenen 165 sivil memur alımı sonuçları yayımladı.

Merakla beklenen sonuçlar bugün itibariyle aday erişimine açılırken talep edilen evraklar ve diğer tüm merak edilenler belli oldu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan resmi duyuru metni ise bu şekilde;

MSB 165 SİVİL MEMUR TEMİN TARİHLERİ

Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında istihdam edilmek üzere 2018 yılı açıktan memur temini 15-21 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

Başvurusu kabul edilen adaylardan, uygulama sınavına girecek unvanlar için kontenjanın 20 katı, diğer unvanlar için 6 katı kadar aday ilgili KPSS puanına göre sınavlara çağrılmıştır. 

Uygulama sınavına katılacak olan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı CEBECİ/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır. 

Uygulama sınavında başarılı olan adaylar uygulama sınav puanına göre sıralanarak kontenjanın 6 katı kadar aday mülakata girmeye hak kazanacaktır.

MSB 165 SİVİL MEMUR ALIMI TARİHLERİ

Mülakatlar 15-21 Mayıs 2019 tarihlerinde MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde yapılacaktır. 

Sorgulama sayfasında belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.

Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.

Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir. 

Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır.

Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir. ” ifadeleri yer aldı…

SONUÇLAR NEREDEN VE NASIL ÖĞRENİLECEK?

SONUÇLAR VE DİĞER EVRAKLAR “https://personeltemin.msb.gov.tr” WEB ADRESİ ÜZERİNDE MEVCUT

Exit mobile version