Ekonomi

2020 Black Friday indirim fırsatına sayılı günler kaldı! Yüzde 90’a varan indirim uygulanacak

Son yıllarda Türkiye’de oldukça popüler olan Black Friday (Efsane Cuma) indirimlerine sayılı günler kaldı. Vatandaşların da gündemine giren Black Friday hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, 2020 Black Friday ne zaman? Black Friday nedir? Hangi firmalarda Black Friday indirimleri uygulanacak?

ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma, Black Friday olarak kabul ediliyor ve sonrasında alışveriş çılgınlığı başlamış oluyor. Türkiye’de de benimsenen akım ile beraber e-Ticaret siteleri yüzde 90’lare varan indirim uyguluyorlar. Bu nedenle Türkiye’de vatandaşlar Black Friday indirimlerinin ne zaman başlayacağını ve hangi markaların ürünlerinde indirim uygulayacağını araştırıyorlar.

Black Friday indirimi ne zaman başlayacak?

Türkiye’de Black Friday indirimleri 27 Kasım 2020 tarihinde başlıyor. Bu nedenle e-ticaret mağazaları başta olmak üzere markalardan indirim açıklamaları yapmaları bekleniyor.

Hangi markalarda indirim var?

Markalardan indirim açıklamaları gelmeye başladı. Morhibo kozmetik, giyim, ev dekorasyonu ve tekstili, elektronik, spor giyim, ayakkabı ve çanta gibi ürünlerde indirim fırsatlarını duyurdu. 23 – 29 Kasım 2020 tarihleri arasında Morhipo’nun özel markaları olan People by Fabrika, D by Divarese, NGSTYLE ile Morhipo’da oldukça sevilen Koton, Ipekyol, Twist, NetWork, Beymen, Mavi gibi markaların da %90’a varan indirimler uygulanıyor. Morhipo’da Black Sale adıyla duyurulacak indirimlerin en yoğun ve kazançlı olacağı gün ise 27 Kasım Cuma günü olarak açıklandı. 1 haftayı kapsayacak şekilde Black Sale Haftası adı altında toplanacak kampanyalarda yüzde 90’a varan idirimler müşterileri bekliyor.