2020'de hava gurubundaki burçları neler bekliyor?

2020’de hava gurubundaki burçları ne bekliyor? Hava gurubuna giren siz Terazi, Kova ve İkizler burçları gelecek yıl sizi ne bekliyor? 2020 yıllık burç yorumunuzu okudunuz mu? 2020 yılı hangi burçlar için olumlu geçecek? Terazi burcu 2020 yıllık burç yorumu ne söylüyor? Kova burcunu 2020 yılında neler bekliyor? İkizler burcu için 2020 yılı nasıl geçecek? 2020 yılı olumlu geçecek mi? Bugün burcunuzu okurken yükselen burcunuza göz atmayı unutmayın… Hepinize mutlu yıllar!

TERAZİ BURCU (23 Eylül-23 Ekim)

Sembolü: Adalet terazisi

Elementi: Hava

Niteliği: Kardinal

Yönetici gezegeni: Venüs (güzelliğin, lüksün ve aşkın gezegeni)

Renk: Pembe, yeşil

Gün: Cuma

Uğurlu sayılar: 4, 6

Uğurlu taşları: Yeşim, Topaz, Pembe Kuvars, Turmalin, Akuamarin

Olumlu özellikleri: Çekici, sevimli, adil, cana yakın, paylaşımcı, romantik,

Olumsuz özellikleri: Faydasız, kararsız, aşırı duygusal, manipülatif, şımarık, kuruntulu

En sevdiği şeyler: Büyük konserler, şiir, pahalı mücevherler, tasarım giysiler, iyi yemek, uyum, nezaket, gezmek

Nefret ettiği şeyler: Donuk ya da pratik insanlar, zorbalık, bir karar vermeye zorlanmak, “belki”ler, şiddet, adaletsizlik, gevezelik, şekilcilik

Gizli tutkuları: Sevmek ve sevilmek

Güçlü yanları: Dayanışmacı, diplomat, zarif, tarafsız, sosyal olmaları

Zayıf yanları: Kararsız olmaları, çatışmadan kaçmaları, kendilerine acımaları

Terazi Burcu 2020 Yorumu

Sevgili Terazi, bu sene bol bol seyahat edebilirsiniz. Aşk hayatınız geçen yıllara kıyasla sönük geçse de iş hayatı bunun tam tersi nitelikte olabilir. Büyük kazançlar ve başarılar bu yıl peşinizi bırakmayacak gibi görünüyor. Bu konuyla ilgili en verimli ve şanslı aylar ilkbahar ayları.
Terazi burcu insanı, Venüs’ün en romantik ve en aşk dolu burçta bulunduğu dönemde doğmuştur.
Terazi’nin temsil ettiği karakterde dünyada bulunmanın büyük bir güzellik olduğunun farkındadır. Var olma bilinciyle dopdolu olan bu kişilik, bu varlığa ne gibi bir hedef belirlemişse onu gerçekleştirmek için büyük çabalar harcayabilir, büyük fedakarlıklar yapabilir. Yeter ki hayat amaçlarını doğru seçmiş olsun.
2020 yılında Teraziler, eğer meslek hayatınız ve gündelik iş temponuzla alakalı konularda sistemli bir şekilde çalışmanız ve sorumluluklar almaya gönüllü olursanız, Uranüs gezegeninin olumlu desteğini üzerinizde hissedeceğiniz bir yıl olarak geçebilir. Bu dönemde ustalaşmak adına mesleki konularda bilgi sahibi olmaya çalışacak, üst pozisyonda bulunan kişilerle güçlü ilişkiler kurabilecek ve toplum içindeki yerinizi net bir şekilde belirleyebileceksiniz.
2020 yılı iş hayatında kendinizi göstermek hevesiyle dolu olacağınız bir yıl olarak gözükürken, gelişim fırsatlarını değerlendirmek adına her türlü zorluklarla baş etmeye hazır bir ruh hali içinde, geçmişte yaşadıklarınızın sizde bıraktığı izleri ve bundan sonra yaşanacak her türlü sorunu çözmek adına gerektiğinde her türlü değişimi uygulayabilecek kadar cesur davranabilirsiniz. Sosyal aktiviteler içinde yer almaktan hoşlanabilir, bu konularda paylaşımcılığınızı, birleştiriciliğinizi özgürce sergilemekten mutluluk duyabilirsiniz.
Kısaca 2020 yılı sizler için gerek hayata yaklaşım tarzınız açısından gerekse toplum içinde statünüzü belirlemek adına, mesleki açıdan güçlü olmak isteğiniz çerçevesinde gelişebilir ve bu istek sizi, en derin deneyimlerden geçseniz bile sonunda inanılmaz başarılara ulaşmanız adına destekleyici olabilir.
Yeter ki bunu isteyin ve bunun için her türlü sorumluluğun altına girmeye hazır olun.

Aşk ve İlişkiler
7 Mart-29 Mart arası hayata yaklaşım tarzınız genel olarak, isteklerinizi kabul ettirme konusunda daha inatçı olmanıza rağmen bu durumunuzun dışarıdan bakıldığında ilgi çekici bulunmanızı sağlayıcı bir faktör olarak görünmekte. Kendinizi özel ve önemli olarak gördüğünüz için, karşı cins üzerinde etkinizin yükselmesi söz konusu olabilir. Yalnız çok fazla bencil davranmak itici bir durum da oluşturabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
10 Nisan-21 Mayıs arası aşk ve flört ilişkilerinde tutkulu yaklaşımlar ve erotizm gücünüzün yükselmesi ve kendinizi aşk konusunda gayet rahat ifade ettiğiniz, girişimlerde bulunduğunuz aktif bir dönem olarak gözükmekte. Beğenilmek, beraberlik konusunda isteklilik, bonkör yaklaşımların yanı sıra bir o kadar da egonuzun yükselişe geçeceği bir dönem.
9 Haziran- 4 Temmuz arası dönem aşk ilişkinizle alakalı konularda kendinizi ön plana almaktan hoşlanacağınız, beğenilmek ve sevilmek içgüdüsü içinde hareket edeceğiniz bir süreç. İlişkisi olmayanlar için bu dönem oldukça şanslı. Yeni aşklar gündeme gelebilir ve keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Kalıcı olmaktan ziyade belirli bir süreye dayanan aşk ilişkileri ağırlıklı olabilir.
20 Temmuz- 5 Eylül arası ise ciddi ilişkiler açısından en şanslı olduğunuz dönem. Bu dönemde karşınıza çıkabilecek yeni kişiler olduğu gibi, beraberliğinizde de gayet olumlu bir süreç geçirebilirsiniz.
Dikkatli olunması gereken tarih aralığı ise 11 Ağustos- 15 Ekim arası yönetici gezegeniniz Venüs ilişkilerinizde karşılıklı uyum ve dengenin devamı için çatışmalardan kaçınmanız gerektiğini gösterdiği gibi, sorunlarınızı görmezden gelmenizin de problemlerin daha fazla büyümesine yol açabileceğinin göstergesidir.

Olumlu İlişkileriniz: Oğlak, İkizler, Koç,
Zorlu İlişkiler: Balık, Aslan, Kova

İş ve Kariyer

10 Ocak-28 Şubat arası mesleki konularda otoritelerle iyi ilişkiler ağınızı sürdürmeye çalışmalı, sorumluluk bilinci içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz.
12 Mart-17 Mayıs güneşin burcunuzda seyredeceği dönemdir. Her ne kadar Satürn geri hareketi devam ediyor olsa da kararlarınızı yeniden gözden geçirerek belirli bir plan çerçevesi içinde uygulamaya hazır olabilmeniz için etkili bir zaman dilimi olarak görünüyor.
1 Haziran-29 Temmuz arası gündelik iş temponuzda kendinizi ortaya koymak açısından temkinli davranabilir, titiz ve detaylı çalışmaya önem vermeniz gerekebilir. Planlı ve programlı olmanız halinde her işin üstesinden gelebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.
22 Ağustos- 18 Ekim arasında otoriterle olan ilişkilerinizi güçlü tutmalı, çatışmak yerine uzlaşı içinde olmalısınız. Bu devrede kurulacak iyi bir diyalog size iş yaşamınız açısından olumlu katkılar getirebilir.

Parasal Konular
14 Mart-29 Nisan yeteneklerinizi hayata geçirmenizi sağlayıcı ve bu yolla para kazanmanızı sağlayıcı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte paranızı dikkatle harcamaya özen göstermeli ve belirli alanlarda değerlendirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Yılın finansal açıdan oldukça aktif bir dönemi olarak gözükmekte.
15 Ağustos-27 Eylül kendi kazanımlarınız dışındaki gelirler açısından dikkatli hareket etmeye çalışmalı, riskli işlerden uzak durmalı, parasal ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışmalısınız. Kuşkulu ve kuruntulu davranışlar göstermeniz, parasal yönden güvencede olmak adına başkalarını zorlamanız veya güç uygulamaya kalkmanız yanlış olabilir. Kredi ödemeleriniz konusunda düzenli hareket etmeli, başvurularınızda ise bütçenize göre hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Sağlık
25 Şubat- 16 Mart arası dönem kendi içinizdeki sevgi birliğini oluşturmak adına etkili bir dönem olabilir. İç dünyanızı bu gözden geçirme sürecinde yaşamınızla ilgili her konuda yeni adımlar atmak ve ilişkiler kurmak açısından psikolojik olarak güçlü bir süreç yaşayabilirsiniz. Kendinizle barışık oluşunuz doğal olarak size sağlık açısından faydalar getirebilir.
12 Haziran- 13 Temmuz döneminde sağlığınıza özellikle dikkat etmeli, hijyen ve temizlik kurallarına gerek eviniz gerekse iş yerinizde özen göstermeli, fazla detaylı çalışmanın getirdiği yorgunluklar konusunda dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Diyet konusunda kendinizce planlar yapabilir ve uygulamaya hazır olabilirsiniz.


 

KOVA BURCU (21 Ocak-18 Şubat)
 

Sembolü: Kova

Elementi: Hava

Niteliği: Sabit

Yönetici gezegeni: Uranüs (özgünlüğün gezegeni)

Renk: Turuncu, gece mavisi, yeşil

Gün: Pazar

Uğurlu sayılar: 4, 7, 11,22, 29

Uğurlu taşları: Yeşim, Obsidyen, Zirkon, Akuamarin, Ametist

Olumlu özellikleri: Bağımsız, özgün, insani, açık fikirli, adil, mantıklı

Olumsuz özellikleri: Tavizsiz, gösterişçi, söz tutmama

En sevdiği şeyler: Arkadaşlarıyla eğlenmek, yardım etmek, entelektüel ortamlar, bilim-kurgu, bağımsız filmler

Nefret ettiği şeyler: Sınırlar, kırıcı sözler, yalnızlık, sıkıcı insanlar, karşıt görüşlü insanlar, adaletsizlik, ilgi manyağı insanlar

Gizli tutkuları: Tamamen özgür olmak

Güçlü yanları: Özgün fikirler üretebilmek, hızlı öğrenmek, yeniliklere açık olmak

Zayıf yanları: Hevesinin çabuk kırılması, alıngan olmak, mesafeli olmak

Kova Burcu 2020 Yorumu

Sevgili Kova 2020’de hayal kırıklıklarına hazır olun. Bu yıl her ne kadar koşuştursanız da somut bir getiri elde edemeyebilirsiniz lakin bu sizi yıldırmamalı; çünkü 2020 yılı sizin için son 12 yılın en güzel zamanına işaret ediyor. Bu yılın Ekim ayından itibaren de bu etkiyi hissetmeye başlayacaksınız. 2020’de fazla savaşmadan sinirlerinize hakim olarak beklentilerinizi aşağıda tutmalısınız. Temmuz’da aşk, Ağustos’ta işte yeni ve güzel gelişmeler var!
Kova Burcunu, güzel arkadaşlık karakterleri simgeler. Sürekli ikiz kardeşler gibi Kova karakteri de konuşkan, fikir alış-verişini, tartışmayı ve sohbet etmeyi seven bir mizaçtır. Eski milletler kova burcunu hatiplerin ve katiplerin burcu olarak görmüşlerdir.
2020 yılı Siz Kovalar için gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı olduğunuz alanlardır. Yalnız unutmamanız gereken konu sorumluluklarınızın bilincinde olmak ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmaktır. Çeşme akarken doldurmalı cümlesinden yola çıkarsak geleceğinizi düşünerek hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece bu süreci çok daha olumlu bir şekilde geçirmiş olabilirsiniz. Ailevi konular, yuvanız ve ebeveynlerinizle ilgili yaşanabilecek sıkıntılar, engeller ise aslında sizin gelişme noktalarınız olup, bu konularda boş vermişlik içinde davranmadan gerekli ayarlamalarda bulunmanız halinde ödülünüz de büyük olacaktır. Kendinizi en fazla bağımsız hissedeceğiniz alan mesleki faaliyetler olup, dikkatli adımlar atmamanız ve düşünmeden ani kararlar vermeniz halinde oldukça zorlu durumlarla karşılaşmanız mümkündür. Daha özgür bir çalışma ortamına ihtiyaç duyabilir ve otorite konumundaki kişilerle olan ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle lütfen mantıklı düşünmeyi ve ilişkilerinizi güçlü tutmanız gerektiğini biliniz.
2020 yılında eğitim hayatınız, ticari konular, dini ve inancınızla alakalı meselelerde kendinizi özgür hissetmek isteyebilir ve hayallerinize uygun veya kendinizi mutlu hissedeceğiniz seçimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yalnız lütfen dikkatli seçimlerde bulunmalı, bazı şeylerin gözünüzü boyamasına ve kandırmasına izin vermemelisiniz.

Aşk ve İlişkiler
21 Aralık 2019 -14 Ocak 2020 tarihleri arasında Uranüs gezegeninin ciddi ilişkiler evinizden geçişi, ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı iyimser, bonkör, pozitif bir ruh hali içinde davranmasını sağlayabilir. Sizin de aynı şekilde karşılığını vermeniz halinde birbirinizle uyum içinde olabilirsiniz. İlişkisi olmayan burç mensupları için bu ilginç karşılaşmalar, yurtdışıyla bağlantısı olan kişilerle tanışmak, son derece renkli, neşe dolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkiler sunabilir.
12 Temmuz- 22 Ağustos döneminde ailenizle olan ilişkinize lütfen dikkat ediniz.
13 Ağustos- 24 Ekim tarihleri aşkta şanslı ve aktif bir dönem olarak görünüyor. Mars gezegeninin tutkulu yönü ortaya çıkarken, yeni bir aşk ilişkisi, flört ve erotizm gücünüzün yükseleceği bir dönem olarak geçebilir. Maceraya dönük beraberlikler açısından da etkili.

10 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında Jüpiter gezegeninin de aynı yaşam alanından geçiyor oluşu aşkta şansınızı ikiye katlıyor.
08 Ekim- 11 Kasım arası ciddi ilişkiler bakımından aktif ve olumlu bir dönem.
21 Kasım-29 Aralık ise, evlilik, ciddi ilişkiler açısından çatışmalardan uzak durmak için karşılıklı olarak fedakarlıkta bulunmak, olayları abartmamak ve birbirinizin fikirlerinden yararlanarak hareket etmeniz sonucu olumlu geçebilir. İlişkisi olmayanlar için bu süreç aktif olarak gözükmekte. Tutkulu davranışlara yol açabilir. Bu durum kurulacak beraberliklerde çekim gücü oluşturabilir.

Olumlu İlişkiler: Aslan, Koç, İkizler
Zorlu İlişkiler: Başak, Balık, Kova

İş ve Kariyer
22 Aralık- 25 Ocak Mars geri hareketi nedeniyle tam olarak istediklerinizi hayata geçirmeniz zor olsa da bu tarihten sonra gayet aktif bir süreç başlayacak ve sizler 6 Mart tarihine kadar kafanızın içindeki her şeyi hızlı bir şekilde cesaretle öne sürebilecek ve girişimler açısından şans elde edebileceksiniz.
09 Mart- 7 Nisan arası değişkenlikten, kararsızlıktan uzak durmalı, işinizle ilgili konularda kurban durumuna düşmemek için etrafınızdaki insanlara sınır koymayı bilmelisiniz. Mesleki konularda tüm girişimlerinizde aldanmamak için her şeyi detaylıca gözden geçirmelisiniz.
6 Ekim- 18 Kasım dönemi gündelik iş temponuzda dikkatli kararlar almaya, çevrenizle iyi ilişkiler içinde bulunmaya dikkat etmeli, gücünüzü başkaları üzerinde kontrol amaçlı kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Parasal Konular
17 Ocak- 13 Şubat ve 04 Kasım- 4 Aralık tarihleri mesleki ilişkiler kanalıyla gelebilecek parasal durumları gösteriyor. Sabırlı ve ölçülü olmayı sürdürmeniz ve otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaya çalışmanız size finansal olarak fayda sağlayabilir.
2 Mart- 19 Mayıs tarihleri arasında sahip olduğunuz değerleri korumak ve kollamak adına dikkatli olacak ve kaybetmek korkusu altında daha tutumlu bir süreç geçireceksiniz.
16 Haziran- 18 Temmuz arası ebeveynleriniz kanalıyla destekler görme konusunda olumu görünmekte. Bu süreçte daha tutumlu davranmanız gerekebilir. Evlilik yoluyla gelen kazançlarınızı yuvanızda değerlendirebilirsiniz.
 

İKİZLER BURCU (22 Mayıs-22 Haziran)

Sembolü: İkizler

Elementi: Hava

Niteliği: Değişken

Yönetici gezegeni: Merkür (iletişim ve haberleşmenin gezegeni)

Renk: Açık yeşil, sarı

Gün: Çarşamba

Uğurlu sayıları: 5, 7

Uğurlu taşları: Akuamarin, Akik, Topaz, Sitrin, Turmalin

Olumlu özellikleri: Etkileyici, özgün, iş bilen, alımlı, akıllı, maceracı

Olumsuz özellikleri: Vesveseli, dengesiz, iki yüzlü, yargılayıcı, depresif

En sevdiği şeyler: Müzik, kitaplar, dergiler, sohbet etmek, kısa gezintiler

Nefret ettiği şeyler: Yalnız olmak, sınırlandırılmak, tekrar ve rutin, dar görüşlü insanlar, geleneksel moda, otorite figürleri, sessizlik

Gizli tutkuları: Tüm cevapları bulmak

Güçlü yanları: Kibar, sevecen, meraklı, uyumlu, yeni fikirleri çabucak öğrenebilir olmaları

Zayıf yanları: Gergin, tutarsız ve kararsız olmaları

İkizler Burcu 2020 Yorumu

Son 5 yıl ne de zor geçti değil mi sevgili İkizler? Ama sabrınızın meyvelerini bu yıl topluyorsunuz. Zor geçen yıllardan sonra, bu yıl rekabet devam etse de başarılı sonuçlar ve büyük kazançlar sizi bekliyor. Sosyal hayat ve yeni çevreler bu yıla damgasını vuracak. Yeni bir ev almak istiyorsanız ya da evinizi satmak istiyor ve bir türlü satamıyorsanız, bu isteğiniz bu yıl gerçek olabilir.
İkizler, haksızlık ve ayrımcılığa karşıdır. İnsanların eşitliğine ve temel değerin insan özgürlüğü olduğuna inanır. Bu zihniyeti sebebiyle birçok yerleşik düşüncelerle arası iyi değildir. Değerlerin ve mutlak hakikat diye sarıldığımız gerçeklerin özgür akılla denetlenmesi gerektiğine inanır. O zaman inanca ve değerlere, riyakarca ve alışkanlıktan kaynaklanan bağlılıkla değil, samimiyetle ve isteyerek yönelir. Duygularıyla ve çıkar bağlarıyla değil, üstün bir akılla gereğine inandığı için itaat eder.
2020 yılını siz İkizler için Mars gezegeninin Ocak 2021 yılına kadar sürecek enerjisiyle başlamak isteriz. Bu enerjinin sizler için anlamı, içsel dünyanızla alakalı konularda arındırarak geçmişin tüm tozlarını üzerinizden silmek adına disiplin edici bir enerjiyle saracaktır. Bu dönemin olumlu ve dikkat edilmezse olumsuz yönleri olabilir.

Mesleki açıdan elinizde olmayan ve müdahalede bulunmanızın mümkün olmadığı gizli düşmanlıklarla karşılaşabilir fakat bütün bunlarla baş etmenin yolunun başarılı olmaktan geçtiğini anlayabilirsiniz. İşte bu hırs size daha fazla emek sarf ederek kendinizi geliştirme fırsatı verir. Yine bu dönemde kendi kendinizi gayet disiplinli bir şekilde çalışmak adına istekli hissedebilirsiniz. Ruhsal yönden bugüne dek olan eksiklerinizin, yanlışlarınızın farkına varır ve arındırmaya, temizlenmeye çalışabilirsiniz. Korkularınızın kaynağına ulaşarak bilinçaltınızdaki her sırrı çözebilirsiniz. Bütün bunları yaparken kafanızın içinde dış dünyada başarılı olmak isteği ön planda yer alabilir. Felsefi ve derin düşünmenin, sessizlik içinde huzur bulmanın, kendinizle barışarak mutluluğu yakalamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Gizli saklı gerçeklere ulaşma isteğiniz yoğundur ve toplum içinde kendinizi ifade etmek adına en önemli olgulardan birinin sağlıklı yaşamak ve huzurlu olmaktan geçtiğine karar verebilirsiniz. Spritüal açıdan ilginç kişilerle karşılaşabilir veya bu kişilerle birebir irtibatta bulunabilirsiniz.
İkinci yöneticiniz olan Venüs gezegeninin eğitici disiplin verici enerjisi altında, hayat şartlarınız değişime uğrayabilir ve aşırı isteklerinizi, saplantılarınızı terk etmek durumunda kalabilirsiniz. Bunların tümüyle baş etmenin sırrı ise, sıkı sıkıya sarıldığınız değerlerinizin sizin için ne kadar önemli olduğu ve nelerden vazgeçebileceğiniz, neler olmazsa yine ayakta kalabileceksiniz olgusuyla sıkı sıkıya bağlıdır. Yani siz bağımlılıklarınızdan taviz vermezseniz yaşadığınız deneyimler sizi onlardan uzaklaştıracaktır. Eğer eşinizin parasına güvendiğiniz bir yaşam sürüyorsanız, bu parayı elde etmeniz güçleşecek, ailenizin desteğiyle ayakta duruyorsanız bundan eskisi gibi yararlanmanız mümkün olmayacak, çalışmadan etmeden birilerine sığınarak yaşıyorsanız artık bu durum sona erecek ve hırsla çalışmak zorunda kalacaksınız. Ek gelir kaynaklarınız elinizden çıkabilecek ve siz iki kat kazanmak zorunda kalacaksınız. Cinselliğinize aşırı düşkün bir yaşam sürüyorsanız buna bir son vermek ve belirli bir düzende yaşamak zorunda kalacaksınız. Finansal borçlarınız olduğu halde aşırı harcama yapıyorsanız, bankalarla sorunlarınız nedeniyle tutumlu olmayı öğreneceksiniz. Krediler alarak hayatınızı geçindiriyor ve işinizi ayakta tutmaya çalıştığınız halde, gelir düzeyiniz tam tersi bir yaşam sürüyorsanız, eskisi gibi bu kredileri temin edemediğiniz için, daha fazla emek sarf ederek işinizi ayakta tutmaya özen göstereceksiniz. Kısaca neye güvenip bel bağladıysanız fakat karşılığında bir şey yapmadan tembel oturuyorsanız bilin ki, Satürn bir gölge gibi tepenizde olacaktır.
Sevgili İkizler yukarıdaki süreç size her ne kadar zorlu gelse de, çalışan, çalıştığı emeğin karşılığında düzgün yaşam süren, her türlü gelirine karşı mütevazi olmasını bilen, içgüdüsel arzularını iradesine yenilmeden dengede tutabilen, yan gelip yatmadan kimseye güvenmeden çabalayan, hakkı olmayana el uzatmayan, hiç kimse mars gezegeninin yaratacağı etkilerden ürkmemeli, yaşamını aynen sürdürmeli ve ödüllerini beklemelidir. Doğru düzgün yaşayan hiç kimse bu enerjilerden kötü bir şekilde nasibini almayacaktır. Jüpiter öğretmendir ve dersini alan kişiye ise sağlam temelli ödüller sunar ve Mars gezegeninin ödülü geçici değil kalıcıdır.
Yönetici gezegeniniz Venüs ise 2015 yılından beri para evinizde konumunu sürdürmeye devam etmektedir. 2020 yılında da orijinal ve yaratıcı yollardan kazanmanıza destek olacaktır. Para, mal ve maddi kazançlar beklenmedik yollardan aniden gelebilir ya da aniden elinizden çıkabilir. Maddi durumunuzda anormal ve karmaşık durumlar görülebilir. İçsel kabiliyetlerinizi sürdürmek için özgürlüğe gerek duyar ve bunu da paranın sağlayacağını bu dönemde düşünebilirsiniz.

Aşk ve İlişkiler
23 Aralık- 13 Ocak sosyal aktiviteler ve arkadaşlık ilişkileri, yeni insanlarla tanışmak açısından son derece olumlu bir dönem.
07 Şubat- 21 Mart ilişkiler kurma konusunda veya sürdürmek açısından olumlu bir süreç.
15 Nisan-29 Nisan yakın çevrenizle olan ilişkinizde hareketlilik, ilişkilerde daha hızlı ve ateşli davranışlar olacaktır. Evinizle alakalı gelişmeler yine bu süreçte sizi bir hayli meşgul edecek. Olumlu bir süreç fakat yine de ilişkinizde duygularınızı biraz daha denetim altında tutmanız ve dikkatli hareket etmeniz gerekebilir. Ayrıca iletişim yoluyla yeni tanışmalar ve çabuk bitecek kısa ilişkiler yaşamaya da hazırlıklı olun.
17 Mayıs- 24 Haziran aynı anda iki ilişkiyi birden sürdürme, kararsızlıklar, aşkta şanslı bir dönem. Gizli ilişkiler, sıradan ilişkilere yatkınlık, iletişim ve haberleşme yoluyla tanışmalar, meraklılık, aşk hayatınızla ilgili yapılacak yolculuklar gündeminizi baya bir meşgul edeceğe benziyor.

08 Temmuz- 16 Ağustos ilişkilerde gerginlik, her iki tarafında kendi görüşünde diretmesi, partnerin kendini ön plana alan davranışları ile sizin beklentileriniz arasındaki uyumsuzluk sizi biraz yorabilir. Dikkat edilmesi halinde sorunlar konuşularak halledilebilir.
 

Olumlu İlişkiler: Koç, Kova, Yay
Zorlu ilişkiler: Aslan, Boğa, Akrep

Parasal Konular
08 Mart- 17 Nisan parasal konularda kayıtsızlık görünüyor. Gelirlerinizle ilgili mevzularda hakkınızı korumak yerine gelene razı olma hali yaşayabilirsiniz. Dikkatli olunması gereken zamanlar. Elinize geçebilecek paraları belirli alanlara yönlendirmeli ve dikkatli harcamalarda bulunmanız gerekebilir. Eviniz, eğitiminiz, yolculuklar veya maceralar nedeniyle parasal harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.
16 Ağustos- 13 Ağustos kendi kazanımlarınız dışındaki kaynaklardan elde edilen paralar konusunda pratik düşünmek, düzenli ve planlı davranılması gereken zaman dilimi. Genelde gelirler gündelik yapılan işler ve sağlık, hizmet konularından elde edilebilir.

İş ve Kariyer
18 Eylül- 16 Ekim mesleki konularda otoritelerle olan ilişkinizde sorunlar oluşmaması için ılımlı ve hoşgörülü bir tarzda hareket etmeniz gerekebilir. İşinizle alakalı konulardaki gelişmeleri takip etmeniz ve gelişiminiz adına değerlendirmeniz halinde sorunlar oluşmayabilir.
29 Ekim- 11 Aralık sosyal aktiviteler aracılığıyla kendinizi tanıtım ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Yabancılarla yapılan ortak işler kanalıyla kendinizi güçlendirmeler yaşayabilirsiniz. Dostluk ve arkadaşlarınız aracılığıyla liderlik yapabileceğiniz ve kafanızın içindeki işleri hayata geçirme konusunda destek göreceğiniz dönem. Özgürlük ve kendi başınıza hareket etmek istediğiniz bu dönemde birçok insanla tanışabilir, yolculuklar yapabilir ve tanıtım, organize işler ve mesleki yönden her türlü gelişim konusunda ilerleme şansı elde edebilirsiniz.

Sağlık
02 Mart- 19 Mayıs tarihleri arasında Uranüs gezegeninin sağlık evinizdeki transiti nedeniyle sağlık konusunda etkili bir dönem geçirebilirsiniz. Venüs ikizlerde düşük enerjili olduğundan eski duygusal problemlerin veya eski rutin rahatsızlıklar, geçmişle alakalı bazı problemlerin sizi oldukça hassaslaştırabileceği bir süreç geçirebilirsiniz. Kendinize dikkat etmeniz ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeniz, bir sorun olmasa bile beslenme düzeninizle alakalı konularda özen göstermeniz faydalı olacaktır. Özellikle üzüntü, depresyon gibi durumlardan uzak durmak için pozitif düşünce gücünüzü her zaman ön planda tutmanız faydalı olabilir.
 

Exit mobile version