2020 KPSS puanı olan lise, önlisans, lisans mezunları dikkat: 15 gün içinde başvurabilirsiniz!

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan ilana göre, sözleşmeli personel alımı yapılacak. Yapılacak alımlar için 2020 KPSS puanı olan lise, önlisans, lisans mezunları başvuruda bulunabilecekler. Şartları sağlayan adayların 15 gün içerisinde başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, hemşire, sağlık teknikeri, destek personeli, teknisyen, güvenlik görevlisi, büro personeli, uçak kontrol ve bakım makinisti, uçuş teknisyeni kadrolarında personel alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURUDA ARANILAN ŞARTLAR:

Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır:

a) Türk Vatandaşı olmak,
b) Bu Kanunun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak,
c) Bu Kanunun 41. maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak,
ç) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
d) Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
e) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
f) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya tecilli olmak.
g) 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

BAŞVURU SEKLİ VE YERİ:

Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) şahsen veya posta yoluyla (Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu hariç) başvuru
yapılabilecektir.

4-B İş Talep Formu Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı web sayfasından (https://personeldb.erciyes.edu.tr/AltMenu/Personel-Daire-Baskanligi/32/0/5) temin edilecektir.

Exit mobile version