2020 yılı KPSS puanına sahip olanlar: Duyuru yapıldı, 14 Ekim’e kadar bunu yapın!

2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına sahip olanları ilgilendiriyor. Duyuru yapıldı. 12 Ekim 2022 ile 14 Ekim 2022 tarihleri arasında bunu yapmak gerekiyor.

Konya İli Çeltik Belediyesi memur alımı için ilan verdi. Verilen ilanda adayların 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) en az 70 puana sahip olması gerektiği bildirildi. Alımlar Veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile mühendis kadrolarında yapılacak. İlandaki şartları sağlayanlar 12 Ekim 2022 ile 14 Ekim 2022 tarihleri arasında başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR:

a) İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak,2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, asgari KPSS puanını almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

c) V.H.K.İ. kadrosu için, MEB onaylı Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okuldan Bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Sözlü sınava katılabilmek için; Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile 12.10.2022 – 14.10.2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai saatleri içerisinde 08:00-12:30 / 13:30-17:00) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Çeltik Belediye Başkanlığına (Selçuk Mahallesi Mevlana Caddesi No:10 Çeltik/Konya ) başvuru yapılabilecektir. Adaylar başvuru belgelerini:

Elektronik ortamda başvuru belgelerini başvuru tarihleri içerisinde Belediyemiz celtikbelediyesi@celtik.bel.tr e-posta adresine,

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, Belediyemiz tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır.

Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Exit mobile version