2021 Kabine Toplantısı Bugün Son Kez Toplandı! Toplantı Gündemi Dikkat Çekti!

2021 kabine toplantısı bugün son kez gerçekleşecek. Saat 15:00 olarak belirlenen toplantının gündem maddeleri dikkat çekti. 8 Aralık 2021 tarihinde toplanan kabine bugün tekrar bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşen toplantının ardından kamuoyuna açıklama yapılacak. Peki toplantıda hangi gündem maddeleri yer aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Millete Sesleniş konuşmasında hangi karalardan bahsedecek? İşte toplantı gündeminin detayları…

Toplantı Gündemi

Beştepe’de gerçekleşen yılın son kabinesinde gündem kur hareketliliği, emekliye zam ve stokçuluk, memura zam, 3600 ek gösterge ve dış politikada ise Afganistan’a yapılacak insani yardımlar ile Azerbaycan-Ermenistan hattındaki normalleşme adımları olacak.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bakanlardan sunum yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında salgın konusunda yaşanan son gelişmeler değerlendirilirken, Türkiye’de de rastlanan ve hızlı bulaşıcı özelliği saptanan Omicron varyantına ilişkin ek önlemlerin de toplantıda görüşülmesi bekleniyor.

Exit mobile version