2021 yılında işçilere ikramiye ödemesi ilk ne zaman ve ne kadar yatırılacak?

Kamuya bağlı olarak çalışan işçilere her sene yılda 4 kez ikramiye ödemesi yapılıyor. Bu sene son tediye ödemeleri 14 Aralık tarihinde işçilerin banka hesaplarına yatırıldı. 2021 yılı için ise heyecan şimdiden başladı. Peki, 2021 yılında işçilere ikramiye ödemesi ilk ne zaman ve ne kadar yatırılacak? İşte tediye ödemeleri hakkında detaylar…

Bu sene kamu işçilerine ilave tediyenin 13 günlük ilk taksiti 31 Ocak 2020 tarihinde ikinci taksit ise 22 Mayıs 2020’de, 3’üncüsü 27 Temmuz’da yapıldı. Dördüncü ve son tediye ödemeleri ise 14 Aralık tarihinde yatırıldı.
İlave tediyelerin hesaplara yatırıldığını duyuran Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Bakanlık olarak her zaman olduğu gibi Türkiyemiz için değer üreten, kalkınmamızın en büyük destekçisi olan işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Resmi Gazete’de yayımlanmadı

Son tediye ödemelerini alan işçiler 2021 tediye ödemeleri hakkında araştırmalara başladılar. Ancak Resmi Gazete’de 2021 için tediye ödemeleri hakkında bilgi yayımlanmadı. Resmi Gazete’de yeni dönem ödemeler açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

Exit mobile version