Kamu

2021’e girmeden araba almak isteyenlere müjde! Faiz sıfırlandı

Bu sene araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara güzel haber Audi’den geldi. Audi Q2’de faizsiz satış imkanı müşterilere duyuruldu. İşte Audi Q2’ye tanınan kredi fırsatı ve aracın özellikleri…

Corona virüsü salgını sonrası kamu bankaları taşıt kredilerini duyurmuşlardı. Otomobil markaları da kampanyalar başlattı. Bazı otomobil firmaları, faiz oranlarını sıfırladı. Bunlardan biri olan Auidi Q2 modeli için faizsiz satış imkanı sunuyor. Müşteriler için yapılan açıklamada, 100 bin liraya kadar 1 yıl vade ile faizsiz alım yapılabileceği duyuruldu. Peki, Audi Q2’nin özellikleri nelerdir? İşte detaylar…

Audi Q2.

Alışılmışın dışında yerlerde maceralara atılmak ya da büyük şehirde gündelik yaşam için – Audi Q2 çok yönlü bir otomobil. Genç bir tarza ve çok sayıda gelişmiş teknolojiye sahip araç, yenilikçi tasarım, mükemmel sürüş keyfi ve yüksek işlevselliği bir araya getiriyor. Kompakt SUV’un bilgi ve eğlence, bağlantı ve asistan sistemleri lüks sınıf donanımlara dayanır.

Dinamik sürüş keyfi

Standart ilerici direksiyon sistemi, doğrudan ve dinamik kullanım sağlar. İstek üzerine, quattro sürüş, Audi drive select sürüş dinamikleri sistemi ve uyarlanabilir amortisör kontrolü sürüş keyfinin arttırılmasını sağlar.

Sağlam görünüm

Audi Q2 ilk bakışta adeta bir güç gösterisi yapıyor: geniş omuzları ve köşeli hatlarıyla enerji ve özgüven dolu. Düşük tavan ve yüksek cam çizgisi bir coupé aracı andırıyor ve aracın sportif karakterinin daha da etkileyici görünmesini sağlıyor. İlk göze çarpan özellikler ise, kama şeklindeki farlar, yüksek konumlu singleframe ızgara ve geniş hava girişleri oluyor. Arka bölüm, uzun tavan spoyleri ve gövde altı koruma görünüşüne sahip difüzörle birlikte sportif bir şekil alıyor.

İlerici: aydınlatma

Audi Q2, standart olarak halojen farlarla donatılmıştır. Arka taraftaki dinamik dönüş sinyalleri de dahil olmak üzere opsiyonel olarak sunulan LED farlar, yol yüzeyinin gün ışığına benzer netlikte aydınlatılmasını sağlıyor. Aynı zamanda, daha fazla güvenlik sağlayıp daha az enerji tüketir ve uzun servis ömrüne de sahiptir.

İşlevsel: iç mekan

Dış mekanın şık ve açılı tasarım özelliğini devam ettiren Audi Q2’nin iç mekanı beş kişilik yer sunuyor. Dört kapı ardına kadar açılır ve yeterli görüş sağlayarak kolay erişimi mümkün kılar. Diğer yandan, siz ve yardımcı sürücünüzün oturma pozisyonu sportif ve iç mekanla ilgili beklentileri karşılar niteliktedir.

Çok çeşitli: işletim konsepti ve bilgi-eğlence sistemi

Dış mekanın şık ve açılı tasarım özelliğini devam ettiren Audi Q2’nin iç mekanı beş kişilik yer sunuyor. Dört kapı ardına kadar açılır ve yeterli görüş sağlayarak kolay erişimi mümkün kılar. Diğer yandan, siz ve yardımcı sürücünüzün oturma pozisyonu sportif ve iç mekanla ilgili beklentileri karşılar niteliktedir.

Tedbirli olmak pişman olmaktan iyidir

Audi Q2, standart Audi pre-sense front donanımı da dahil olmak üzere kapsamlı sürücü asistan sistemlerine sahiptir. Bu sistem, aracın önünden diğer araç veya yayaların geçmesi gibi kritik durumları tespit eden ve gerekirse tam frenlemeyi başlatan fonksiyonları içerir. Düşük hızlarda frenleme araç durana kadar devam eder.Diğer asistan sistemler: Stop&Go işlevli uyarlanabilir hız sabitleyici sistemi, trafik sıkışıklığı asistanı, Audi side assist şerit değiştirme asistanı, Audi aktif şerit takip asistanı, trafik işareti tanıma sisteminin yanı sıra park asistanı ve aracın arkasında bulunan yanal trafik asistanı.

Her zaman güncel

Mevcut bilgi ve eğlence programının ikinci aşaması olan MMI Navigasyon sistemi ile, mobil cihazla gezinmek ve kesintisiz işlem yapmak LTE/UMTS modülünün entegre WIFI etkin noktası tarafından halihazırda mümkün hale getirilmişti.Bunun için gerekli olan sabit veri hızı, araca kalıcı olarak yerleştirilmiş olan SIM sayesinde sağlanmıştır.iOS ve Android işletim sistemli cep telefonları Audi akıllı telefon arayüzü ile entegre edilmiştir.(İlgili özelliğin kullanılabilriliği ülkelere göre değişiklik göstermektedir.)

Keskin görünüm

Çokgensel tasarım Audi’nin tasarım diline yeni bir görünüm getiriyor.Kaput üç boyutlu olarak kabartılmıştır ve sekizgen singleframe ızgarası yüksek konumlandırılmıştır.Bu, Q2’nin ön kısmına net bir SUV görünümü veriyor.