2022 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı: 4 bin 175 personel istihdam edilecek!

2022 yılında kamu kurum kuruluşları dahilinde istihdam edilmek isteyen milyonlarca vatandaşı sevindiren personel alımı ilanı, 2022 yılının ilk haftasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından geldi. Bakanlık yeni dönem içerisinde görev yapmak üzere 4 bin 175 sözleşmeli personel istihdam edileceğini duyurdu.

Kadrolar Açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 2022 kadrolarına dahil olmak isteyen milyonlarca aday, Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek olan kişilerin hangi bölümlerden olacağını araştırmaya başladı. Bakanlık ise yeni kadro dağılımını şu şekilde ilan etti:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı İlanının Genel Başvuru Şartları

Bakanlığın açmış olduğu kadrolara bağlı olarak, her bölüm için belirlenmiş olan özel şartların yanında, adayların sağlaması gereken bazı genel şartlar da bulunmaktadır. Bakanlık adaylar tarafından sağlanması gereken genel şartları şu şekilde belirledi:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Yeni Dönem Başvuruları Ne Zaman?

Bakanlığın yeni dönem içerisinde ilan etmiş olduğu personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar, kendileri için belirlenmiş olan özel ve genel şartları sağladıkları takdirde 10 Ocak 2022 – 20 Ocak 2022 tarihleri arasından Bakanlığın resmi sayfası üzerinden başvurularını online olarak iletebilirler.

Exit mobile version