Genel

2022 model Fiat Panda’yı şimdi alın, taksitini tam bir yıl sonra ödeyin! Üstelik araç için kredi de Fiat’tan…

Sıfır araç piyasasında dünyaca ünlü otomobil firmalarının düzenlediği kampanyalara geçtiğimiz gün bir yenisi daha eklendi. Bu kez Fiat tarafından düzenlenmiş kampanya kapsamında ödemelerin bir yıl sonrasına kadar ertelenebileceği öğrenildi.

FİAT, YARISI ŞİMDİ YARISI SENEYE ÖDEMELİ KAMPANYASINI BAŞLATTI

Yeni yılda birbirinden avantajlı kampanyaları ile müşterilerini buluşturan Fiat, yeni bir kampanyayı daha yürürlüğe soktu. Kendi finans kuruluşu kapsamında sıfır alınacak olan araçlara ödeme desteği sunan Fiat, araçların bedelinin yarısının peşin, yarısının ise kredi ile ödenmesine destek vermeye başladı. Aynı zamanda Fiat, çekilen kredilerin bir yıl sonra ödenmeye başlanacağını duyurdu.

İKİ KAMPANYA İLE BİRLEŞTİREBİLECEK

Yeni kampanyasını aynı zamanda daha önce müşterileriyle buluşturduğu eşit ödemeli ve yüzde 1,99 faizli 100 bin TL’lik 12 ay vadeli kredisi ile kullanmaya izin veren Fiat, kampanyanın sadece 2022 model yılı tüm Panda modelleri için geçerli olduğunu açıkladı. Kampanyadan yararlanmak için vatandaşların Marka Kasko ürününü satın alması şartken; kampanyanın stoklar ile sınırlı olduğu Fiat tarafından vatandaşlara hatırlatıldı. Öte yandan Fiat’ın kampanya kapsamında sunduğu kredinin 12 ay vade sağladığı öğrenildi.

KAMPANYA 1 EYLÜL’DE SONA ERECEK

Kampanyasında son günlere yaklaşan Fiat, Marka Kasko kapsamında sağlanan; Axa Sigorta, Türkiye Sigorta, Allianz Sigorta, Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan Fiat Kasko ile Fiat Connect Kasko poliçelerini satın alan vatandaşların yararlanabileceği bu kampanyanın son geçerlilik tarihini 1 Eylül 2022 olarak açıkladı.

FİAT’IN KREDİ KAMPANYASI ÖRNEK ÖDEME PLANI

Panda Urban 1.0 Hibrit 70 Hp bir araç alan için örnek ödeme planı da yayınlayan Fiat, aracın anahtar teslim bedeli olan 460 bin 900 TL fiyatın yarısı olan 230 bin 450 TL’nin peşinat olarak alınacağını; diğer yarısı olan 230 bin 450 TL’nin ise, kredi olarak kullanılabileceğini duyurdu. Bu kredide 12 ay vade sunan Fiat, bir yıl sonra ödenecek olan toplam geri ödeme miktarının 340 bin 481 TL olduğunu açıkladı.