GündemMagazin

2022 Survivor All Star yedek kadrosu açıklandı: Hangi isimler adaya sonradan gidebilecek?

2005 yılından beri farklı konseptler ile seyircinin karşısına çıkan Survivor yarışması, 2022 sezonu için geri sayıma başladı. Acun Medya tarafından düzenlenen Survivor yarışmasına ilişkin gelişmeler, yarışmanın takipçileri tarafından yakından takip ediliyor.

Geçtiğimiz haftalarda yarışmanın All Star konseptinde, Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasında gerçekleşeceğini açıklayan Acun Ilıcalı, çok kısa bir süre sonra 2022 Survivor All Star kadrolarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından sezonun yedek kadrosu merak edilmeye başlandı. Çeşitli sebeplerden ötürü sakatlanan ya da yarışmanın formatı gereği ilerleyen süreçlerde yarışmaya sonradan dahil olabilecek olan yedek isimler duyuruldu.

Survivor All Star Yedek Kadrosu Açıklandı!

Her yıl yarışmanın başlamasından kısa bir süre sonra daha önceden belirlenmiş olan yedek kadroda yer alan bazı isimler, Survivor’a sonradan dahil oluyordu. Bu yıl da aynı konsept ile yayın hayatına devam edileceği anlaşılan Survivor, yedek kadroda yer alacak olan isimlerin merak edilmesini sağladı. Acun Medya konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunarak, Survivor 2022 yedek kadrosunu açıkladı.

Survivor 2022 kadrosuna sonradan dahil olmak üzere seçilmiş olan isimleri barındıran Survivor yedek kadrosu şu şekilde açıklandı:

  • Yunus Emre Özden
  • Yağmur Banda
  • Gizem Memiç
  • Bora Edin
  • Parviz Abdullayev
  • Atakan Işıktutan

Parviz’in Hayranları Tepki Gösterdi!

2020 yılında yayınlanan Survivor yarışmasının ünlüler kadrosunda bulunan Azerbaycan doğumlu sporcu Parviz Abdullayev’in, yeni sezonun yedek kadrosunda olduğunu duyan hayranları, konuya ilişkin tepkilerini sosyal medya hesapları aracılığı ile getirdiler.

Kendi alanında oldukça başarılı bir sporcu olan ve dünya şampiyonlukları bulunan Parviz Abdullayev’in, Survivor All Star’da ana kadroda yer alması gerektiğini belirten sosyal medya kullanıcıları, bu seçimlerinden ötürü Acun Medya’ya tepki gösterdi.

Yağmur Banda ile İlgili Flaş Gelişme!

Yarışmanın yedek kadrosunda ismi yayınlanan Yağmur Banda ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Survivor 2022’nin ana kadrosunda yer alan Nisa Bölükbaşı’nın koronavirüse yakalandığı ve ana kadro ile birlikte adaya gidemediği, bu neden ile de yerine Yağmur Banda’nın seçildiği iddia edildi.