Magazin

2022 Survivor’da sürpriz gelişme: Turabi Çamkıran o fotoğrafları yayınladı!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, yeni sezonu için geri sayıma başladı. 15 Ocak 2022 tarihinde sezonun ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşacak olan Survivor yarışması, ülke genelinde milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor.

Survivor 2022 kadrosu geçtiğimiz günlerde Dominik’e doğru yola çıkmıştı. Acun Ilıcalı yarışmanın başlamasından çok daha önce, bu yıl Gönüllüler ve Ünlüler takımlarında hangi isimlerin yer alacağını açıklamıştı. Ancak yarışmanın eski şampiyonlarından biri olan Turabi Çamkıran’ın dün yayınladığı fotoğraflar Survivor izleyicisinin kafasının karışmasına sebep oldu.

Turbo Turabi Paylaştı!

Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran, geçtiğimiz yıllarda yarıştığı Survivor yarışmasında 2 kere üst üste şampiyon olmayı başarmıştı. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Turbo Turabi, yarıştığı sezonların üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Survivor yarışması ile ünlendikten sonra yurtdışında yayınlanan benzer formatlara katılan ve orada da büyük başarılar elde etmeyi başarmış olan Turbo Turabi, bu aralar adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Turabi Çamkıran, 2 gün sonra yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor yarışmasına dair bir paylaşımda bulundu. Çamkıran, Instagram hesabı aracılığı ile yüzünü bir savaşçı gibi boyadığı fotoğraflarını paylaştı.

Survivor 2022 Kadrosunda Olacak Mı?

Turabi Çamkıran’ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafların altına “Survivor’ın Kralı” notunu düşmesi, birçok hayranını heyecanlandırdı. Turabi Çamkıran’ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafların altına dakikalar içinde binlerce yorum geldi. Birçok kişi Turabi’nin, Survivor 2022 kadrosuna sürpriz bir şekilde dahil olabileceğini dile getirdi. Turabi Çamkıran, yapılan yorumlara henüz bir cevap vermedi.

Paylaşımları Çok Konuşulmuştu!

Turbo Turabi, geçtiğimiz günlerde de Instagram hesabından iki kadın ile paylaştığı fotoğrafları ile magazin gündeminde yer almayı başarmıştı.

Turabi, geçtiğimiz günlerde iki bikinili kadın ile havuz başında verdiği samimi pozları Instagram hesabı aracılığı ile paylaşmıştı. Çamkıran’ın paylaştığı fotoğraflara kısa bir süre içerisinde onlarca eleştiri yorumu gelmiş ve Turabi eleştirilere sert bir dille cevap vermişti.