Magazin

2022 Survivor’ın ilk fragmanı izleyici ile buluştu! Survivor ilk bölümünde sakatlık şoku!

Yaklaşık olarak 17 yıldır yayın hayatına devam eden Survivor, 2022 sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkmak için geri sayım yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde adaya giden yeni sezon yarışmacıları arasında kıyasıya bir yarış yaşanacağının sinyalleri verildi. Yarışmanın yeni sezonunun ilk fragmanı yayınlandı!

İlk Fragman Yayınlandı!

Bu sezon Survivor All Star konsepti ile ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor yarışması, 15 Ocak 2022 tarihinde sezonun ilk bölümü ile izleyici ile buluşacak. Yarışmanın yeni sezonun nasıl geçeceğini merak eden Survivor fanlarının merak ile beklediği ilk fragman yayınlandı. Fragmanda yaşananlar, yeni sezonun oldukça heyecanlı geçeceğinin sinyallerini verdi.

Survivor yarışmasının 2022 sezonunun ilk fragmanı yayınlandı. Şimdiye kadar yayınlanan tüm sezonlarda kolaydan zora doğru giden yarışmaların, bu sezon öyle olmayacağı anlaşıldı. Yarışmanın Ünlüler takımında yarışacak olan Nagihan Karadere’nin yarışma öncesinde verdiği tepki bu düşünceyi kanıtladı. Karadere, Acun Ilıcalı’nın oynanacak oyunu tanıtmasından sonra şu ifadeleri kullandı: “1Şoktayım, kolaydan başlar ısınırız diye düşünmüştüm. Ancak belli ki öyle olmayacak. Direkt başlıyoruz”

İlk Bölümde Acı Dolu Sakatlanma!

Survivor yarışmasının yeni sezonuna dair ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda görülen bir detay Survivor izleyicilerini endişelendirdi.

Survivor yarışmacıları geçtiğimiz gün adaya doğru yola çıkmışlardı. Adaya varan ve yarışmaya başlayan yarışmacılardan biri ile ilgili üzücü bir gelişme yaşandı. Survivor 2022’nin yayınlanan ilk fragmanında, takımların birbirleri ile yarıştığı ilk yarışmada Barış Murat Yağcı’nın sakatlandığı görüldü. Yağcı’nın hayranları, sakatlığın ciddi olup olmadığı konusunda endişe duymaya başladı.

Yeni Sezonda Kimler Var?

Survivor 2022 All Star konsepti ile yayınlanacak. Bu sezon kimlerin yarışacağı ise merak konusu oldu. Yarışmanın Ünlüler takımında Mert Öcal, Barış Murat Yağcı, Furkan Kızılay, Avatar Atakan, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Adem Kılıççı, Birsen Bekgöz, Batuhan Karacakaya Elif Gönen, Aycan Yanaç, Sercan Yıldırım ve Sema Aydemir yer alıyor.

Survivor 2022’nin Gönüllüler kadrosunda ise Ogeday Girişken, Gökhan Keser, Nisa Bölükbaşı, Hikmet Tuğsuz, Yasin Obuz, Anıl Mert Baki, Berkan Karabulut, Ardahan Uzkanbaş, Gizem Kerimoğlu, Sude Burcu, Berna Keklikler, Seda Aydemir ve Evrim Keklik yer alıyor.