2024 gelin makyaj trendleri neler? İşte uzmanından öneriler

Birçok alanda olduğu gibi güzellik sektöründeki trendleri sosyal medya belirliyor. Çok izlenen ve denenen makyaj ve güzellik stilleri sosyal medyada viral oluyor. 2024’ün bahar ve yaz aylarında, saç ve makyajda doğal görünümün ön planda olduğu trendler bizi bekliyor.

Kusursuz cilt için renk eşitsizliklerinin giderildiği ve pürüzsüz bir ten öne çıkıyor. Dudaklarda ise doğal görünümlü renkler tercih ediliyor. 2024 yılı makyaj trendini Hair & Make Up Seray Yılmaz ile sizler için değerlendirdik. Wyndham Grand İzmir Özdilek içerisinde yer alan stüdyosunda hizmet veren Seray Yılmaz, göz makyajında klasik görünümden şaşmayanlar için bu yıl da “eye liner” çerçeve şeklinde kullanılacağını ve dumanlı, buğulu göz makyajının devam ettiğini söyledi. Kahve ve toprak renkleri göz makyajında giderek güç kazansa da mavi ve yeşilin öne çıkacağı göz makyajları ve açık pembe tonları bu sene ağırlık kazanıyor. Yumuşak bitişli göz makyajları ise daha popüler oluyor. Yanakların al al olduğu “çilek kız makyajı”, pembe ve kırmızı tonlu yanaklar ve dudaklar ön plana çıkmaya devam ediyor.

PEKİ 2024 GELİN MAKYAJI TRENDLERİ NELER?

Gelinin görüntüsünü tamamlayan birçok unsur olduğuna inanan bir makyaj sanatçısı olduğunu ifade eden Seray Yılmaz; “Yaptığım makyajı ve saçı tamamlayacak detayları dikkatlice inceliyor ve gelin ile birlikte son kararı veriyorum. Gelinliğin ve organizasyon mekanının ilk sıralarda olduğu bu listede çiçek, ayakkabı, takıları, taç vs. gibi detayları bir araya topladığımızda birbirini tamamlayan, mükemmel bir sonuca ulaşmaya çalışıyorum.

Ancak geline en çok yakışacak modele karar vermek için düğün öncesi mutlaka gerçekleştirdiğimiz saç provası hizmeti bizim için önem taşıyor. Bu provada geline aslında neyin en çok hangi saç ve makyaj stilinin yakıştığına birlikte karar veriyoruz. 2024 yılında da duvaksız gelinleri daha çok göreceğiz. Şık topuzlar, gösterişli taçlar tercih edilmeye devam edecek olsa da son 2 iki yıldır gelinler açık, hacimli dalgalı saçları tercih ettikleri için açık uzun saçlar gelinler tarafından daha fazla tercih edilecek.” dedi.

Exit mobile version