2024 yılı banka promosyonları açıklandı mı? En yüksek promosyon ödemesi yapan banka hangisi?

2024 Ocak Ayı’nın gelmesiyle birlikte emekliler promosyon ödemeleri için bekle işe geçti. Milyonlarca emekli çok yakından ilgilendiren promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar duyulmaya başlandı.

Emekliler maaş dilimlerine artmasıyla birlikte daha yüksek seviyeli promosyon alacak. Emekli maaş ödemelerindeki artış promosyonları da etkiledi. İşte ocak ayı için verilecek promosyon ödemeleri ile ilgili tüm detaylar…

Emekli promosyonu

2024 yılı için emekli maaşlarında yapılacak zam duyurusu ile birlikte promosyon ödemeleri için de bir beklentiye gidildi. Promosyon ödemeleri üzerinde bir artış olacağı söz konusu oldu. En düşük emekli aylığı 10.317 TL’ye kadar yükseldi. Emekliler daha yüksek maaş dilimi üzerinden promosyon Alacak. Bu durum ise bankaların tekliflerini gündeme getirdi. Geçtiğimiz sene bankalar birbirlerine rakip olarak promosyonları arttırıyordu.

2024 Ocak en yüksek promosyon ödeyen bankalar

2024 yılı ocak ayı için yapılan zamların ardından emekliler en yüksek promosyon tutarını ödeyen bankaları araştırmaya başladı. Bankalar bu doğrultuda bir rekabet içerisine girdi. Bankalar arka arkaya promosyon duygularını paylaşmaya başladı.

ING bank emekli promosyonu kapsamı içerisinde paylaşmış olduğu duyguyla birlikte maaşlarını bankaya taşıyan müşterileri için 12.500 TL’ye kadar promosyon imkanı sunacak.

İş Bankası emekli maaşını bu bankaya taşıyan müşterilerine 7500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak.

Garanti Bankası emekli maaşını taşıyanlara 7500 TL’ye kadar promosyon ve buna ek olarak 1000 TL’lik bonus fırsatı sağlayacak.

Akbank emekli maaşını banka üzerine taşıyan müşterilerine 10.000 TL’lik nakit promosyon ve buna ek olarak 2000 TL’lik chip para ödemesi yapacak. Akbank toplamda 12.000 TL’ye kadar promosyon imkanı sunmuş olacak.

Yapı Kredi emekli maaşına bankaya taşıyan müşterilerine 9000 TL tutarında promosyon verecek.

Ziraat Bankası yapmış olduğu paylaşımı ile birlikte emekli promosyonu ile ilgili detayları belirtti. Emekli maaşını ziraat bankasına taşıyan müşterilerine 3.000,300500,4500 ve 5000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak.

Paylaşılan promosyon duyuruları emekli vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Maaşını taşımak isteyen müşterilere özel olarak sunulan promosyon kampanyasına ilgi yoğun oldu.

Exit mobile version