Milyonlarca çalışan havalara uçacak! Asgari ücret 25.000 TL sürprizi…

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart’ta gerçekleşecek İstanbul Mahalli İdareler Seçimleri öncesi heyecan verici gelişmelerle gündemde. Genel Başkan Fatih Erbakan, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen tanıtım toplantısında partisinin hedeflerini ve vaatlerini açıkladı.

Ahlaklı Belediyecilik İçin Yola Çıkıyoruz: 1 Nisan’da Başlıyoruz!

Erbakan, yaptığı konuşmada, 1 Nisan itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacaklarını belirtti. Yeniden Refah Partisi’nin üye sayısının 500 bini geçerek Türkiye’nin en büyük üçüncü partisi olacağını vurgulayan Erbakan, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız” dedi.

Yeniden Refah, 30 Yıl Sonra 2024’te Tarihi Bir Zafer Peşinde!

Erbakan, 1994’teki zaferlerinden 30 yıl sonra 2024’te tarihi bir zafer yaşayacaklarına inandıklarını ifade etti. Yerel yönetimlerde iktidar olmanın önemini vurgulayan Erbakan, ahlaklı ve milli görüş belediyeciliğiyle milletin yeniden buluşacağını söyledi.

Asgari Ücretlilere Müjde: Belediye Çalışanlarının Maaşı 25 Bin Lira Olacak!

Parti lideri, 1 Nisan’dan itibaren asgari ücretle çalışan belediye çalışanlarının maaşını 25 bin lira yapacaklarını açıkladı. Erbakan, yerelde adil düzenin uygulanmaya başlanacağını ve ahlaklı belediyecilik dönemini İstanbul ve tüm Türkiye’deki belediyelerde başlatacaklarını belirtti.

Yeniden Refah, 2028 İktidarının Kapılarını Açacak!

Erbakan, 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nin oy patlamasıyla 2028’de iktidar olma yolunun açılacağını ifade etti. Milli görüşle, Yeniden Refah Partisiyle, milletin derdine derman olacaklarını dile getirdi.

Exit mobile version