İzmir Haberleri

21 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik altyapısında ülkenin dört bir yanında devam eden yenilemeleri çalışmaları İzmir ilinde de gerçekleştiriyor. Bu bağlamda çalışmaları gerçekleştiren bölgenin elektrik sağlayıcısı GDZ Elektrik, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında şehrin elektrik altyapısında bakım ve iyileştirme çalışmaları yaptığını açıklamış bulunuyor. Yapılan bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ara sıra elektrik kesintisi uygulamasına gitmek zorunda kalan GDZ Elektrik, bugün de bu kesintilerinin uygulanacağını kamuoyuna bildiriyor.

GDZ ELEKTRİK, 21 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’de yapılan elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirmeleri kesintilerine 48 saat varken gerçekleştiren GDZ Elektrik, resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştirdiği bilgilendirme kapsamında İzmir’de elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeleri listeliyor. Bu liste doğrultusunda elektrik kesintilerine karşı bölge halkından önlem almasını talep eden GDZ Elektrik, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü için de İzmir’in 13 ilçesinde yaşayan vatandaşları elektrik kesintilerine karşı uyarıyor. GDZ Elektrik’in yaptığı bilgilendirme doğrultusunda İzmir’de bugün elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise; Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Çiğli, Güzelbahçe, Karaburun, Karşıyaka, Kınık, Kiraz, Menemen, Torbalı ve Urla ilçeleri olarak ilan edilmiş bulunuyor.

GDZ ELEKTRİK, 21 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Elektrik altyapısında gerçekleştirdiği bakım ve iyileştirme çalışmalarına hafta boyunca devam eden GDZ Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerinin ne zaman sona ereceğini ilişkin bilgiyi de resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna iletiyor. GDZ Elektrik’in resmi web sitesine göre, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü İzmir ilinin Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Çiğli, Güzelbahçe, Karaburun, Karşıyaka, Kınık, Kiraz, Menemen, Torbalı ve Urla ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin saat 09.00 ile 18.00 arasında gerçekleşmesi bekleniyor.