22.693 personel alımı gerçekleştirilecek! İŞKUR KPSS şartsız personel alacak!

İŞKUR Türkiye’deki çeşitli sektörler için ilanları paylaşmaya devam ediyor. Kurum bu seferde beden işçisi alımı yapacağını paylaştı.

İŞKUR bünyesinde beden işçisi alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Alımlar hem kamu hem de özel sektör içerisinde gerçekleştirilecek. Toplamda 22.693 personel alımı gerçekleştirilecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

İŞKUR Ocak 2024 iş ilanları

İŞKUR yayınlamış olduğu yeni ilan ile birlikte iş arayışında olan vatandaşlara müjdeli haberi duyurdu. Başvuru şartları ve başvuruların yapılacağı adresler tek tek açıklandı. İŞKUR beden işçisi alımları ile ilgili detayları paylaşarak pek çok sektör içerisinde alımların gerçekleştirileceğini paylaştı.

İŞKUR personel alımı

İŞKUR ocak ayı için bir alım duyurusu paylaşmıştı. Alım duyurusuyla ilgili detaylar belli oldu. Toplamda 22.693 kontenjan ile birlikte genel beden işçisi, 374 kişilik kontenjan ile birlikte inşaat sektörü içerisinde çalışacak işçi, 298 kişilik kontenjan ile birlikte yükleme, boşaltma ve taşıma elemanı ve 647 kontenjan ile birlikte temizlik hizmetleri görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

Paylaşılan alımlar işgücü piyasasındaki sektörel ihtiyaçlara göre değişim gösteriyor.

Başvuru şartları belli oldu

İŞKUR yapmış olduğu paylaşım ile birlikte beden işçisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Beden işçisi alımı ile ilgili adayların başvuru adına sağlaması gereken bazı şartlar bulunuyoruz. Bu şartlar ise şu şekilde:

Başvuru tarihleri açıklandı mı?

İŞKUR bünyesinde paylaşmış olduğu beden işçisi alımı ile ilgili başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru tarihini merak etti. Başvuru için resmi bir açıklama yapılmadı.

Başvurular ise İŞKUR’un elektronik ortamda bulunan resmi web sitesi üzerinden yapılacak olup başvuru tarihleri ile ilgili herhangi bir detay henüz açıklanmadı. İlan ile ilgili güncel bilgilerin İŞKUR’un resmi web sitesinden duyurulması bekleniyor. Belirtilen şartları sağlayan adaylar ise başvurularını gerçekleştirebilecek.

Exit mobile version