22 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Özel elektrik dağıtım şirketi olan Gediz Elektrik, İzmir’in 30 ilçesine birden hizmet veriyor. Hizmet verdiği bölgelerde dönem dönem bakım dönem dönem ise onarım çalışmaları gerçekleştiren Gediz Elektrik, gerçekleştirdiği çalışmalar esnasında ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirmeyi çalışmalarından önce kamuoyuna yapıyor.

İZMİR’DE 30 İLÇENİN 18’İ KARANLIKTA

Gerek bakım gerekse onarım çalışmalarından kaynaklı olarak ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgi sağlayan Gediz Elektrik, sağladığı bilgilendirme kapsamında İzmirlilerin hangi ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağını bilmesini sağlıyor. Buna göre, 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü İzmir’in 18 ilçesinde elektrik kesintisinin yaşanması bekleniyor. Gediz Elektrik’in bildirdiğine göre, elektrik kesintilerinden etkilenen ilçeler ise; Aliağa, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş ve Seferihisar ilçeleri oluyor.

ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN NEDENİ İYİLEŞTİRMELER

İzmir’de ortaya çıkan elektrik kesintilerine dair detaylı bir bilgilendirme sağlayan Gediz Elektrik, bilgilendirmeleri resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıyor. Bu bilgilendirmeler içerisinde elektrik kesintilerinin etkisini göstereceği bölgeleri tek tek kamuoyu ile paylaşan Gediz Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerinin nedenlerini de kamuoyuna bildiriyor. Gediz Elektrik’ten yapılan bilgilendirmeye göre, 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü İzmir’de yaşanan elektrik kesintilerinin tamamı bir süredir devam eden elektrik altyapısı şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştiriliyor.

KESİNTİLERİN SONA ERECEĞİ SAAT BELLİ

Yaşanan elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeler ile nedeniyle birlikte elektrik kesintilerinin sona ereceği süreyi de İzmirliler ile paylaşan Gediz Elektrik, konuyla ilgili elektrik kesintilerinden etkilenecek olan bölge halkının önlem alabilmesini kolaylaştırıyor. Gediz Elektrik’ten yapılan bilgilendirmeye göre, İzmir’de bugün yaşanacak olan elektrik kesintilerinin süreleri değişmekle birlikte, kesintilerin en geç saat 17.30’da sona ermesi bekleniyor.

Exit mobile version