22 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in 30 ilçesinde birden su altyapısı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren İZSU, 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü de çalışmalarını sürdürüyor. Bugünkü İZSU çalışmalarından ise, 7 ilçe su kesintisi olarak etkileniyor.

ŞU AN 7 İLÇEDE SU KESİNTİLERİ DEVAM EDİYOR

Yaşanacak olan su kesintilerine karşı, bölgede yaşayan halkın önlem alabilmesi için detaylı bir bilgilendirme gerçekleştiren İZSU, su kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri bir bir İzmirlilere bildiriyor. İZSU’dan yapılan bilgilendirmeye göre, şu an 7 ilçede su kesintileri devam ediyor. Su kesintilerinden etkilenen bölgeler ise, İZSU tarafından Beydağ ilçesi Bakırköy, Çiftlikköy, Eğridere, Karaoba, Kurudere, Yeşiltepe, Atatürk, Cumhuriyet ve Aktepe mahalleleri; Buca ilçesi Buca Koop mahallesi; Foça ilçesi Cumhuriyet mahallesi; Kemalpaşa ilçesi İstiklal, Ulucak ve Mustafa Kemal Atatürk mahalleleri; Menemen ilçesi Yeşil Pınar mahallesi; Ödemiş ilçesi Ocaklı, Küçükavulcuk, Mursallı, Dolaylar, Beyazıtlar, Oğuzlar, Bayırlı, Bozdağ, Kemer, Hacıhasan, Ovacık, Tekke ve Yolüstü mahalleleri ile Seferihisar ilçesi Kavakdere mahallesi olarak ilan edilmiş bulunuyor.

SU KESİNTİLERİ 17.30’DA SONA ERİYOR

Yaşanan su kesintilerinin ortaya çıkaracağı mağduriyeti minimumda tutabilmek adına çalışmalar gerçekleştiren İZSU, yayınladığı duyurular içerisine su kesintilerinin sona ereceği saati de eklemeyi ihmal etmiyor. Buna göre, onarım çalışmalarından kaynaklı olarak gerçekleşen Foça ilçesi Cumhuriyet mahallesi ile Seferihisar ilçesi Kavakdere mahallesinde yaşanan su kesintisi saat 12.00 itibariyle sona ererken, Buca ilçesi Buca Koop mahallesindeki su kesintisi saat 12.20’de; Menemen ilçesi Yeşil Pınar mahallesindeki su kesintisi saat 12.30’da; Kemalpaşa ilçesi İstiklal, Ulucak ve Mustafa Kemal Atatürk mahallelerindeki su kesintileri ise, saat 13.00’da sona eriyor. Öte yandan elektrik bakım çalışmalarından kaynaklı olarak gerçekleşen Beydağ ilçesi Bakırköy, Çiftlikköy, Eğridere, Karaoba, Kurudere, Yeşiltepe, Atatürk, Cumhuriyet ve Aktepe mahallelerindeki su kesintisi saat 17.00’da biterken; Ödemiş ilçesi Ocaklı, Küçükavulcuk, Mursallı, Dolaylar, Beyazıtlar, Oğuzlar, Bayırlı, Bozdağ, Kemer, Hacıhasan, Ovacık, Tekke ve Yolüstü mahallelerindeki su kesintisi ise, saat 17.30’da bitiyor.

Exit mobile version