22 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye bugün yeniden başlıyor! Ana yarışmacı kadrosunda kimler var? Yedek kadroya kimler dahil oldu?

2018 yılından bu yana Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan ve yayınlandığı her sezonda reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, bugün resmen yeniden başlıyor.

Dün akşama kadar eleme etaplarının düzenlendiği yarışma programında, bugünden itibaren ana kadroya giren isimler arasında takım oyunları oynanacak. İlk takım oyunu bu akşam saat 20:00’de ekranlara gelecek.

MASTERCHEF TÜRKİYE BUGÜN BAŞLIYOR!

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 1 Temmuz tarihinde start vermiş olduğu yeni yayın hayatına, bugün itibari ile resmen başlıyor. Dün akşama kadar eleme etapları ile izleyicilerin evlerine konuk olan fenomen yarışma programı bu akşam saat 20:00 itibari ile ana yarışmacılar ile birlikte takım oyunlarına başlıyor.

Kadroya giren isimlerin oldukça yetenekli olması, heyecanın dozunu şimdiden arttırdı. İlk kaptanlık oyununu kimin kazanacağı, kimlerin hangi takımlarda yer alacağı merak ediliyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE’NİN YEDEK KADROSU

MasterChef Türkiye dün akşam son eleme etabı ile ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde 3’üncü grubun 5 kişilik yedek kadrosu belirlendi. İlk etapta verilen etli yaprak sormasını başarı ile yaparak yaratıcılık etabına yükselen ve orada da hünerlerini sergileyerek şefleri etkilemeyi başaran isimler, şu şekilde açıklandı:

MASTERCHEF TÜRKİYE’NİN ANA KODROSU

1 Temmuz tarihinden bu yana ana yarışmacı kadrosunu belirlemek üzere eleme etapları düzenleyen MasterChef Türkiye jüri üyeleri, cumartesi günü yayınlanan son bölümde 18’inci kişiyi belirleyerek ana kadroyu oluşturmuştu. Bu sene MasterChef Türkiye’nin ana kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:

Exit mobile version