Magazin

22 Ağustos 2022 MasterChef’te ilk kaptanlık oyunu oynandı! Kartlar yeniden dağıtıldı! Kaptanlık yarışını kim kazandı, kırmızı takım kaptanlığına kim seçildi?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Bu sene 1 Temmuz tarihinde başlayan yeni sezonunda pazar akşamına kadar eleme etapları düzenleyen ve hem ana kadroyu hem de yedek kadroyu belirlemek için çabalayan jüri üyeleri, dün nihayet ana kadronun ilk yarışı ile sezonu resmen başlattı.

Kırmızı ve mavi takımın belirleneceği yarışmada ilk olarak kaptanlık oyunu oynandı. Bu sene kural değişikliği olduğunu belirten jüri üyeleri, gecenin sonunda hafta boyunca yarışacak olan iki takımın belirlenmesine aracılık etti.

MASTERCHEF’TE KURAL DEĞİŞİKLİĞİ!

Dün sezonun ilk kaptanlık oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında kural değişikliği yapıldığı bildirildi. Jüri üyeleri bu sezona kadar tek etaptan oluşan kaptanlık oyununun, bundan sonra iki etaptan oluşacağını ve ilk etapta en güzel iki tabağı yapan yarışmacıların ikinci etapta kaptanlık için bir kez daha mücadele edeceklerini açıkladı.

İLK KAPTAN BELLİ OLDU!

Senenin ilk kaptanlık oyunu için yarışmacılardan önce 5 adet çibörek yapmaları istendi. En başarılı çibörekleri yapan ilk iki isimi Çağatay ve Yağız oldu. Kaptanlık oyununun ikinci etabı için karşı karşıya gelen Çağatay ve Yağız balık, tavuk ve bonfile pişirerek şeflere beğendirmeye çalıştı. Gecenin sonunda mavi takımın ilk kaptanı Yağız oldu.

KIRMIZI TAKIMIN KAPTANINI SEÇTİ!

Yarışmaya 18’inci yarışmacı olarak dahil olan Serpilay, Yağız tarafından kırmızı takımın kaptanı seçildi. Yağız, Serpilay’ın en son çıkmasından ötürü hiçbir yarışmacıyı yukarıdan seyredemediğini bu sebep ile de bunu kendi lehine kullanmak istediğini belirtti. Serpilay ise ilk kaptan olmak istemediğini ancak Yağız’ın hareketlerine göre bir takım oluşturacağını ifade etti.